www.bypias.com

www.bypias.com

11. tammikuuta 2013

BY PIA´S SUUNNITELMIA!

Jakku, Caprit, Pellavakukka BY PIA´S, Kengät Calou, Kassi Tine K

Kysymyksiä satelee tulevan kevään ja kesän lookeista! Työpöytäni on uhkaavasti "levällään" niinkuin luovalla ihmisellä tapoihin kuuluu...Suunnitelmat muuttuvat kokoajan kunnianhimoisemmaksi, osa niistä tulee toteutettua, osaa ei vielä tai koskaan!
Yksi on varma, suunnittelen kokonaisuuksia;  juuri sellaisia jotka tarjoilevat naisille valmiita tyylikkäitä ja simppeleitä pellavavaate-yhdistelmiä! Toiseksi, rakastan asusteita: huivit ja korut etsin myös yhteensopiviksi vaatteideni henkeen. Kiikarissani on Ruotsalainen koruvalmistaja, jolla ihaaania punottuihin nahkarannekkeisiin ja kaulakoruihin sopivia näyttäviä hopea-riipuksia, peace-merkkiä ja laattaa hiukan bling-blingillä. Teen korutilauksen ihan pian! Becksöndergaardin huiveilla jatketaan tähtikuvioissa ja ihanilla yksivärisillä pehmoisilla kesäpuuvillahuiveilla.


Pellavatunika harmaa, Caprit, tyynyt ja kassi BY PIA´S


Lookkiin sopii ehdottomasti ylimmässä kuvassa näkyvät Tine K:n korikassit, joita tilaan myyntiin teillekin! Ja asun kruunaa kengät, ruotsalaiset puukengät joita ilman en voi olla...
En nyt vielä voisi paljastaa, mutta suunnittelen juuri omaa mallistoa Espadrilloksia, noita ihania kesäisiä flipflop-klassikoita jotka sopivat mielestäni asuihini. Prosessi on haastava, katsotaan tuleeko siitä mitään mutta mennään nyt loppuun asti sitkeästi...Oma huivimallistokin tulossa kyllä, sillä kaikki edelliset myytiin loppuun hetkessä!


Liivijakku ja sen alla Tunika spagettiolkaimilla BY PIA´S


Ideoita saan seuraamalla ruotsalaisten ja tanskalaisten trendejä! Piirrän malleja vihkooni vaikka lentokentällä, yöllä nukkumaan mentyäni nousen joskus luonnostelemaan uutta ideaa. Saan vinkkejä monilta naisilta, jotka kaipaavat vaatetta jota ei löydy "mistään". Joskus pysäytän ventovieraan ja pyydän lupaa ottamaan kuvan hänen vaattensa taskusta tai muista yksityiskohdista. Leikkaan lehdistä leikkeitä lempikuvista, joiden muotikuvissa oikea fiilis...usein tuo lehti on Lantliv. Koekäytän itse kaikki mallit, ennenkuin ne saavat siunauksensa. Erityisen tarkka olen niiden sopivuudesta rintavalle ja hiukan pyöreälle naiselle, joihin itsekin kuulun. Nyt rakkaat uudet lukijat, alkää luulko että olen nainen näissä kuvissa. Hän on mallini Johanna...


Tyyny, Kassi, Caprit ja Tunikatoppi BY PIA´S Tähtihuivi Becksöndergaard


Tämä uutuus-harmaa on VINTAGE-WASHED 100% pellavaa, jonka pinta on jo valmiiksi hiukan kuluneen näköinen. Harmaa on todella suosittu, sävy vivahtaa hiukan sinertävään ja tuo mieleeni farkun. Kaikki löytyvät verkkokaupastani, klikkaa oikealta ylhäältä...

Kohta mukaan liittyy vielä uusi väri MAROON, jota odotan hartaasti tehtaalta valmistuvan. Sitten on etsittävä kesää varten ihana NAVY-sininen, sellainen sopivan tumma, raikas joka on herkku valkoisen ja farkun kanssa. Kuvittele valkoiset pellavacaprit, tummansininen tunika valkoisella tähdellä, nam!
Haalea army/oliivi olisi myös pellavavaatteina kiehtova...mutta nämä sävyt on valittava tarkkaan, että tulee sellainen täydellinen. Sävyjä on kuin Tikkurilan värikartassa, eli ei mikään pikkujuttu kun pitää samantien tilata kankaita satoina metreinä! Kesällä kepeä purkkapinkki olisi myös karkki...että tässä näitä vaihtoehtoja!


UUTUUS! Pellavatunika spagettiolkaimilla BY PIA´S


MUISTAKAA OSALLISTUA ARVONTAAN! Terkuin, PIA

Ei kommentteja: