www.bypias.com

www.bypias.com

27. tammikuuta 2013

SHOP-IN-SHOP IN HELSINKI


Finaali häämöttää! Kolme pitkää päivää takana maalausta, poraamista, ruuvausta ja suunnittelua, stailausta, viikkausta jne...intensiivistä ja rankkaa mutta kivaa!Olen NIIN happy tästä liikepaikasta Helsingin huippupaikalla, keskellä ihanimpien ja tunnetuiden liikkeiden! Apunani tänään oli miesväen lisäksi Vaaleaa Unelmaa-blogisti Riikka, kiitos ystäväiseni!Vaatteet täydensivät tilan ja voimme vain kuvitella loppuviikkoa kohden vihdoin valmiin lopputuloksen, sisustusta ja vaatteita, koruja, kenkiä jne. AH! Remontin keskellä käväisi myös uusi jälleenmyyjä Sveitsistä tekemässä tilaustaan. Olipas hauskat sovitustuokiot! Lisäämme verkkokaupan jälleenmyyjälistaan pian uuden yhteistyökumppanin yhteystiedot...Avajaiset lähestyvät ja samalla alkaa Facebookissa kampanja, jossa voit osallistua arvonnan lisäksi BY PIA´S VIP-asiakasrekisteriin! Vippinä saat uutiskirjeiden mukana tarjouksia sekä saat tietoa ennakkoon uutuuksistamme...
Helsingin liikkeen avajaisissa huipputarjoukset; OUTLET, jossa myynnissä prototyyppejä ja muita uniikkeja yksittäiskappaleita/värejä. Villa HIMA tarjoaa kävijöille myös huikeita sisustustarjouksia! Tarjolla kuplivaa ja pientä purtavaa! Kaikki tervetuloa Kapteeninkatu 11 pe 1.2. klo 12-19!

Remppaterkuin, PIA

3 kommenttia:

Janica kirjoitti...

Voi ihanuus,mikä puoti. Mä olen näiden sun pellavavaatteiden myötä niin ihastunut pellavaan, rouheesta olen aina tykännyt ja industrial-tyyli on tullut tässä syksyn ja talven mukana ihan suosikiksi. Tiedätkö olen miettinyt oman vaate/sisustuspuodin perustamista tänne omalle paikkakunnalle ja mielikuva puodin ulkonäöstä on ollut jo silmissäni. Aika samannäköistä on siellä, kuin minun haave puodissanikin:) Ei vaan taida olla tarpeeksi uskallusta:( No unelma on kyllä niin sydämmessä, että katsotaan, mikä päivä on rohkeutta tarpeeksi. Mukavia avajaisia Helsinkiin!!!

Susanne Lekkerimäki kirjoitti...

Voi että on ihanan näköinen liike :) Pakko päästä käymään siellä viimeistään keväällä. Toivottelen mukavia avajaisia sinne Helsinkiin :)

Pia kirjoitti...

Heippa Naiset!

Ja kiitos toivotuksista! Tervetuloa Helsingin "Pariisilaiskaupunginosaan". Janica: Unelmista saattaa tulla totta, rohkeutta kannattaa harjoittaa elämässä...se antaa niin paljon onnistumisen elämyksiä, ei aina niinkään rahaa, paljon työtä ja uhrautumista mutta kaikenkaikkiaan vaakakuppi positiivisen puolella. Järki täytyy olla päässä, kustannuksien ja realismin taju säilyttää! Tässä tätä filosofiaa...Terkuin, PIA