www.bypias.com

www.bypias.com

22. tammikuuta 2013

THE PRODUCTION...

Maanantai alkoi käynnillä workshopilla, siellä ompelijoiden kanssa mallien ja laadun tarkistusta sekä luovutin ja esittelin kolme uutta kaavaa kesän mallistoon. Pitkä pellavahame ja kaksi uutta mekkoa...sekä pellavainen lierihattu. Valmiit mallit sitten lähetetään ulkomaille värjättäväksi! Kaikki uudet prototyypit ommellaan minun koossani, jotta voin ne koekäyttää & pestä ennenkuin teen hyväksynnän uuden mallin syntymisestä. Ompelemisesta en oikeastaan ymmärrä mitään ja luotan täysin ammattilaisteni näkemyksiin, josta syntyykin hyvä yhdistelmä luovuutta ja teknistä taitoa, kokemusta...Juhlava hetki koittaa aina uuden mallin valmistuttua!Todella paljon olen oppinut vuodessa ja joka kerta olen yhtä ällistynyt kun näen mallistoni tuotannossa. Valmiita tai keskeneräisiä BY PIA´S tuotteita rekeissä, pakkaamossa ja ompelijat surruttamassa koneillaan.Maanantaina kiirehdimme paikasta toiseen: nappeja, tukikankaita, nyöriä, kuminauhaa, tuotenauhat yms...Kaikkialla neuvottelut hinnoista, määristä sekä uusien kiinnostavien materiaalien tutkimista. Täytyy sanoa, että nyt ymmärrän miksi niin harva ryhtyisi tällaiseen. Hurja määrä päätöksiä, etsimistä, laskemista, pala palalta suunnittelua, kysymistä, ihmettelyä...Mutta, kun on palava halu ja tietää mitä tahtoo...menee vaikka kiviseinien läpi, kuten mieheni minusta toteaa!Mallistoon on liittymässä kevään väriksi ihana vaalea harmaa! Sellainen puhdas helmenharmaa, ei yhtään sinertävä tai vihertävä, todella kaunis väri pellavana vaatteissa ja kodin tekstiileissä...Kuvat saamme verkkokauppaan esille, kun ensimmäiset mallit valmistuvat tuotannosta. Tiedän, että väristä tulee succee...Erään yhteistyökumppanin tapaamisessa törmäsin vahingossa mielenkiintoiseen materiaaliin, jota ei ole varmaan kukaan yhdistänyt pellavan kanssa aiemmin. Poikkeuksena linjaani olisi tekokuitu, mutta ajatus houkuttaa ja valmiit tuotteet hiipivät jo mieleeni...isommat mallipalat lähetetään minulle Ranskasta.Minua kiehtoo epäsovinnaisten tekstuurien yhdistäminen, siitä syntyy kivaa kontrastia!
Katsotaan mitä tuleman pitää...Mutta varmaa on, että aamulla puoli yhdeksältä on jo valoisaa ja kirkas aurinko tuo toivoa keväästä!

Terkuin, PIA

6 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Ihanalta näyttää ♥ Ja toi helmenharmaa väri on kouluttanu jo muutenkin ;)

Riitta kirjoitti...

siis koukuttanu...

Bikke kirjoitti...

Oi mitä ihanuuksia näenkään!! Tule lottovoitto niin saisin omaksenikin :)

Nina kirjoitti...

Ihana tuo helmi-nahkainen kaulakoru! Onko niitäkin tulossa myyntiin? onko kesäksi tulossa myös roosaa pellavaa vai vääristääkö mun näyttö värejä? Ihania kuvia taas, pian on pakko päästä ostoksille :)

Pia kirjoitti...

Heippa!
Kiitos naiset...Nina: saattaapa helmijuttu päätyä tuotantoon, tuotekehittely on vielä "vaiheessa"...roosa pellavaa täytyy tietty saada kesäksi!
Terkuin, PIA

Nuppu Home kirjoitti...

Ihania nuo vuodevaatteet. Vaalean roosaa hempeää pellavaa tykkäisin saada minäkin ensi kesänä päälle valkoisen kanssa.