www.bypias.com

www.bypias.com

17. tammikuuta 2013

TÄHTIÄ JA STAILAUSTA!




Taannoin vietimme Merjan kanssa tehokkaan puuhapäivän ihanaa Villaa stailatessa lehtikuvauksiin.
Päälläni oli uunituore tähtitunika BY PIA´S ja paluumatkalla pysähtyessäni ABC:llä eräs nainen bongasi avonaisen takkini alta pilkottavan tunikan ja pysäytti minut kysyäkseen sen alkuperää, sujautinpa kortin hänen käteensä hymyn kera ja näin tuli yksi tilaaja lisää. Poikani ihmetteli eräs päivä oltuamme yhdessä kaupoilla "äiti, miksi noi ihmiset kyselee sun vaatteista".Minua nauratti, eihän nuo miehenalut oikein ymmärrä tätä naisten verkostoa ja viidakkorumpua...
 
Tähtitunikaa on tulossa myös kiinteillä olkaimilla, ilman nappeja ja nyörejä...sellainen plain-versio, mutta sama simppeli malli joka käy joka kropalle. Muistattehan osallistua DESIGN YOUR OWN STARS-arvontaan, jossa voit voittaa itsellesi tähtitunikan jonka väriyhdistelmän saat itse valita. Klikkaa oikealta ylhäältä kisa-postaukseen...aikaa enää 20.1. asti! HOP-HOP (Facebookissa voit myös/ja osallistua). 













Kevätmalliston uutuudet odottavat yhä erästä kangasta tehtaalta ja sitten voin vihdoin julkaista uutta! Pellava-lakanoita ja vuodetekstiilejä kysellään yksivärisenä näiden verkkokaupassa olevien settien lisäksi. Vuodevaatteissa on erittäin tärkeää pellavan laatu, pehmeys ja paksuus, jotta ne ovat supermiellyttävät ja kauniit. Tuotekehittelyyn menee välillä tuskastuttavan paljon aikaa, mutta kiireessäkään en halua tinkiä siitä yes-fiiliksestä jonka kokee kun näkemyksestänsä on ihan varma.



Tämä STRIPES-sarjan pellavapussilakat saa naiset huokailemaan! Pellavan laatu on kuin kesätuuli, ilmava, kauniisti käytössä "kupruileva"muttei ryppyinen, kuivuu heti hyväksi ilman silitystä. Sarja tulee täydentymään vielä aluslakanoilla ja tuplaleveällä pussilakanalla. Kuvassa näkyy kookkaat, valkoiset röyhelötyynyt..ne ilmestyvät pian verkkokauppaan myyntiin!



 Näin kivasti sopii yhteen Neuletakki, Phantom ja pellavamekko, ihanat!































Tähtityynyt 60x60cm ovat ihanat, kuvia tulossa ja myyntiin verkkokauppaan väriyhdistelmillä pellava, valkoinen, musta, harmaa!




















































































































Kevääksi on tulossa myös NAVY-sininen ja valkoisen sekä pellavan kanssa tietty, IHANAT!

Terkuin, PIA

5 kommenttia:

JuttaEmilia kirjoitti...

Herranjestas! Kuinka en ole löytänyt tätä blogia aiemmin? Kiitos upeasta sivustosta. <3 Kuin pala taivasta arjen keskellä :)

Susanna Koo kirjoitti...

Siis voi, mitä ihanuuksia :) Arvontaan osallistuttu hyvissä ajoin :)
Täällä jo kovasti haaveillaan tehdä uutta tilausta ihanista Pia's tuotteista, mutta vielä on maltettava hetki:)

Hammi kirjoitti...

Taas ihana postaus!

Mirja kirjoitti...

Onkos Hollannin matkalla koekäytössä olleet toilettipussukat päässeet viralliseen käyttöön asti. Sellaisia kaipailisin

Pia kirjoitti...

Hello Girls!
Ja Mirja: toilettipussukat ovat vielä "vaiheessa" niihin on tullut lisää kivoja idiksiä ja teknistä toimivuutta on säädetty. Mutta mallisto on tulossa EHDOTTOMASTI yes!

Terkuin, PIA