www.bypias.com

www.bypias.com

12. tammikuuta 2013

PELLAVAA JA MIETTEITÄ!

RÖYHELÖJAKKU, TUNIKA MIDI

Tämäkin viikko oli täyttä pellavavaate-"hysteriaa"! Espoon Showroomilla pyörähti naisia täydentämään ja sovittamaan BY PIA´S kokonaisuuksiaan ja kokemuksia sekä makutuomarointia jaettiin puolinsuntoisin...Erittäin tärkeää on juuri tuo ventovieraidenkin naisten kannustus ja rehelliset mielipiteet. Suomalaisessa kulttuurissa, kun naiset joutuvat elämään ilman miesten(säkin) huomiota ulkonäköön liittyen, on kiva saada edes muilta naisilta positiivista palautetta onnistuneesta tyylistä, hiuksista, meikeistä jne...
Kampaajana olen tottunut arvioimaan asiakkaiden tyyliä ja ulkonäköä, haasteena ihmisen kaunistaminen on mahtavaa! Ja olen oppinut, että jokaisen naisen kohdalla parannus on mahdollista, se vaatii luovaa oivallusta,käsityötä, yhteistyötä ja lopputulos palkitsee kummatkin! Erityistä nautintoa minulle tuottaa, kun asiakkaani saavat ihailevia tunnustuksia ja kyselyjä ihanista hiuksistaan. Ja nyt myös vaatteistaan, ihanaa!


HOUSUT BODY SHAPE, TUNIKA SPAG.OLKAIMILLA, PHANTOM NEULE

BY PIA´S Pellavavaatteet tunnistetaan jo "kylillä" ja naiset kertovat innolla saamastaan huomiosta. Olen itse kokenut tämän hetken tujottelun ennenkuin minulta on vieras "ihailija" ryhtynyt kysymään vaatteiden merkkiä tai alkuperää. Tämä tunnustus on minulle tärkeää, sillä tunnen olevani oikeilla "jäljillä"!


HENKARISUOJAT PELLAVAA-TULOSSA!Tarina BY PIA´S malliston synnystä alkoin ikäänkuin vahingossa, ja ompelemisesta osaamattomana olen hämmästynyt joka kerta nähdessäni vaatteitani naisten päällä mallien istuvuudesta ja toimivuudesta. Tässä asiassa auttaa kyllä ehdottomasti upea BY PIA´S ammattilaisten tiimi: ompelijat ja kaavamestarit.


PELLAVATUNIKA LYHYT, VALKOINEN PITSIPAITA
  
Tällä viikolla ompelimosta on valmistunut toistasataa vaatetta ja kodin tekstiilejä, jotka ovat matkanneet eteenpäin tilaajille ja jälleenmyyjien Putiikkeihin eri puolilla suomen. Espoon Showroomin rekit ovat täydentyneet ja kohta mallistoa pääsee sovittamaan ja hiplailemaan myös Helsinkiin Kapteeninkadulle Ullanlinnaan. BY PIA´S ja Villa HIMAn sisustustuotteet saman katon alla muodostavat ihastuttavan Lifestyle-liikkeen, josta löytyy naisille kaikkea ihanaa arjen luxusta!PELLAVAMEKKO & TÄHTIHUIVI

Etsimme myös paraikaa liiketiloja mm. Porvoosta ja Turusta tulevaa kevättä ja kesää silmälläpitäen! Heti pääsiäisen jälkeisellä viikolla huhtikuun alussa BY PIA´S POP UP-SHOP Lasipalatsissa Helsingin keskustassa kahden viikon ajan! Ihanaa, silloin on jo KEVÄT!


TUNIKA SPAGETTIOLKAIN, HOUSUT GARGO JA TÄHTITYYNYLatasin koosteen asuista mustan ja pellavan yhdistelmissä, joiden liitto sopii upeasti keskenään ympäri vuoden!


PELLAVACAPRIT, TUNIKA SPAGETTIOLKAINLisään kuvateksteihin vaatteiden nimet, jotta voitte etsiä ne helposti verkkokaupasta täältä
Kaikki mallit valmistetaan väreissä: musta, pellava, valkoinen ja harmaa. Ja ompelemme kaikkia kokoja, myös muodokkaille naisille kuin XS-kokoisillekin!


PELLAVAHOUSUT GARGO, PITSIPAITA, TÄHTIHUIVI, TUNIKATOPPI, JAKKU

Terkuin, PIA

Loving linen-lifestyle, ecological, soft, washed and 100% heavy-waighted linen. You will find all these in my webshop, which is going to open international selling soon. In english and swedish!


3 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihan mahtava postaus!!!! <3 Lycka till vaan jatkossakin sinulle ja tiimillesi!

Lady of the Mess kirjoitti...

Ihanaa - ootte tulossa Turkuun. Pääsee hiplaamaan ja sovittelemaan.
Oikein hyvää viikonloppua!

Hammi kirjoitti...

Hienoa! Onneksi olkoon, ihania asioita!