www.bypias.com

www.bypias.com

31. tammikuuta 2013

SUMMER DRESS 2013


Uusin BY PIA´S pellavamekko on syntynyt! Ja se on NIIN beautifull...Mekkoa on saatavilla myös pitkänä MAXI-mittaisena ja tietysti ihanan pehmeää 100% pellavaa.Tämänhetkiset värit ovat musta, valkoinen, pellava, harmaa (graffiti), vaaleanharmaa!
Katsokaa yksityiskohtia...mitä käsityötä, ihanaa!Mallin istuvuus taas hoikalle, povekkaalle, päärynälle jne. mitä loistavin!Mutta kuten olen saanut huomata, mallien loppuuntyöstämisessä on haasteita! Nimittäin tässä mekossa olkaimet...haluaisin, että ne olisivat ehdottomasti säädettävät! Niskan taakse solmittava halterneck on hurmaava, mutta silloin tulee hiukan ongelma rintsikoiden olkaimien kanssa. Sitten ajattelin, että näin kuten alla kuvassa...mutta säätö? Lopulta olen päättänyt, että takaa ja edestä tulee olkahihnat, joilla solmia rusetille olkapäille. Silloin tulee säätömahdollisuus, mutta voi myöskin laittaa halterneck niskan taakse ja piilottaa takaosan nyörit mekon sisään tai ottaa pois kokonaan. Kukin tavallansa...
Tämä mekko sopii myös söpösti tunikaksi, ympärivuoden! Itselläni prototyyppi ollut legginsien ja säärystimien kanssa ja alla trikoopaita...talvilook!Mietipä alaosaksi kesällä pellava-caprit, NAM!
Päivitämme mekon pian verkkokauppaan tilattavaksi! Terkuin, PIA

4 kommenttia:

Tuire kirjoitti...

Voi onpa ihana mekko! Toivottavasti näitä saa nähdä avajaisissa huomenna!

Pia kirjoitti...

Hei Tuire!
Vaaleanharmaat ehtivät valmistua jo ja sinunkin koossasi! Kiva nähdä taas...
Terkuin, PIA

Tuire kirjoitti...

Kiva kuulla! Tapaamisiin! :)

Mirja kirjoitti...

Kaunis on. Maxi mustana minulle, joten tilausta taas tulossa.