www.bypias.com

www.bypias.com

20. helmikuuta 2013

PELLAVAMEKKO BY PIA´S

Hiukset, Stailaus, Kuvat ja Pellavamekko BY PIA´S Kuvauspaikka ja rekvisiitta Suvimarja LifestyleKesä 2013 tuo mukanaan BY PIA´S Pellavamekot, ja kovasti odotettu MAXIMEKKO vihdoin valmiina.
Sanoinkuvaamattoman kauniita nämä kuvat malli-Johannasta mekossa. Ja Navettamyymälän idylli tuo mieleemme kesän, kun keväinen aurinko luo säteitään ruutuikkunoista sisään...Mekko on tukevaa ja paksua, laskeutuvaa pellavaa ja ompelutyö ateljee-laatua. Rinnan empireleikkaus on sellainen, että alle ei välttämättä tarvita edes rintaliivejä...mikä mukavuus!
Ja olkaimet voit tietenkin säätää itselle sopivaksi tai solmia niskan taakse ja piilottaa takaolkaimet selästä mekon sisään.Malli on pituudeltaan 168cm, S-kokoinen. Tämä mitta sopii 160-175cm pituiselle naiselle, mutta jos olet alle 160cm tai yli 175cm voit esittää toiveesi pituudesta tilauksen yhteydessä ja voimme "customoida" mittaa 5cm suuntaan jos toiseen.Matalien ballerinojen kanssa mekko on tyyliltään rento ja sitten korkokenkien kanssa voit pukea sen juhlaan.
Värit: musta, valkoinen, pellava, vaaleanharmaa ja graffiti(sinertävänharmaa). Muut värit ovat valmistumassa ja niistä näette kuvia myöhemmin...Mekkoja voit tilata jo verkkokaupastamme www.linenbypias.fi.


Mekon kanssa sopii  BY PIA´S pellavajakut, lyhyt pikkujakku ja pitkä liivijakku...


Tästä sinulle mekko, joka on ajattoman kaunis ja kestää vuosia käytössä.
Malli ei vaadi mitään erityistä vartalonmallia, vaan on tosi toimiva niin hoikilla kuin muodokkaillakin naisilla...


Lisää upeita kuvia tulossa myös lyhyemmästä, uudesta mekkomallista...

Kuvauspaikka on Suvimarja-Lifestylepuoti jonne myös tulossa BY PIA´S pellavavaatteet ja kodin tekstiilejä ihanasta pellavasta. Kurkkaa täältä

Terkuin, PIA

2 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Kaunis mekko kesän juhliin:)

Pia kirjoitti...

Heippa!
No just..malli Jonna menee jo nyt häihin vieraaksi ja olkapäillä kevyt huivi + musta mekko!

Terkuin, PIA