www.bypias.com

www.bypias.com

13. helmikuuta 2013

UUSI JÄLLEENMYYJÄ-BY PIA´S


Viime viikon reissupäivä Merjan kanssa vei meidät keskelle lumisten peltojen uinuvaa mökkiseutua, Padasjoelle Auttoisiin, jossa meitä odotti Suvimarja LIFESTYLE. Vanha punainen navetta keskellä maatilakiinteistöjä, jonka ovet oli kutsuvasti auki ja mikä aarreaitta sisällään!Puodin emäntä on hartaasti muovannut myymäläänsä, jokainen yksityiskohta kertoi sen että täällä rakastetaan sommitelmia, hillittyä harmoniaa ja tyylilleen uskollista linjaa.Pariskunta on remontoinut navettaa tarkoituksenaan avata myös maatilamyymälä palvelemaan mökkiläisiä ja lähiasukkaita. Isännän alaa on lihatuotanto, ja emäntä taitaa estetiikan ja yhdessä nämä kokonaisuutena muodostavat varsin kivan paketin ja tarjonnan vierailijoille. Navettamyymälä on nyt auki viikonloppuisin, mutta pääsiäisenä olisi tarkoitus avata näyttävämmin myös ruokapuoli ja tuolloin navetan yläkertakin aukeaa remontin valmistuttua.


BY PIA´S tähtityynyt sopivat tänne täydellisesti, vai mitä? Ja niitä pian löytyykin valikoimasta, pellavavaatteet matkaavat sitten maaliskuussa täydentämään rekkejä....Kesäkahvilaakin täällä pidettiin ja voin vain kuvitella pihapiirin tunnelmaa. Toiseen navettaan olisi tulossa kuulemma myös wanhan tavaran-aitta...Navetassa on jotenkin mahtava feng-shui, kera tuoksukynttilöiden...tästä entisestä karjakeittiöstä oli tehty loistava spa-miljöö!


Värimaailma on valkomusta, harmaa ja pellava...Avara tunnelma ja selkeät asetelmat innostivat meidät tietysti taas shoppailemaan Merjan kanssa...
Ei voi muuta kuin ihailla emännän taidonnäytteitä ja näkemyksiä, täällä koet jotain uudenlaista...
Suvimarjalla on Facebook-sivut, sinne pääset tästä http://www.facebook.com/suvimarja.fi?ref=ts&fref=ts
Terkuin, PIA

1 kommentti:

Hanne kirjoitti...

Upea paikka, tuolla on käytävä joskus!

Myöhäistä ystävänpäivän iltaa ♥!