www.bypias.com

www.bypias.com

22. helmikuuta 2013

TÄHDET, TÄHDET...

Pellavatunika ja housut BY PIA´S, Kengät CALOU, Rekvisiitta SUVIMARJA.FIVerkkokauppaan on lisättu kuvia pellavaisista Tähtitunikoista...Löytyy siis kaksi eri mallia: toinen kiinteillä olkaimilla, hieman kapeampi ja lyhyempi malli. Ja toisessa säädettävät olkaimet, napeilla ja nyöreillä. Molempia valmistamme kaikkia kokoja XS-XXXL. Värivaihtoehdot: musta, valkoinen, pellava, vaaleanharmaa ja graffiti (sinertävä). Voit valita näistä värivaihtoehdoista tähden ja tunikan värit!


Tähtitunikat sopivat täydellisesti pellavacaprien, farkkujen ja legginsien kanssa...Niin raikasta...Ja simppelin tyylikästä...Pellavatunikat pestään 40 asteessa, kuten muutkin BY PIA´S Pellavavaatteet mutta käännä tunika nurinpäin ja lyhyt linkous...Mallilla on jalassa GARGO-housut pellavanvärisenä, ja kengät ovat CALOUN joita saapui juuri uusi erä verkkokauppaan www.linenbypias.fi...Voit tarkistaa oikean kokosi mittataulukosta, jonka löydät verkkokaupasta tuotteen kohdalta...

Terkuin, PIA

3 kommenttia:

Lady of the Mess kirjoitti...

Bongasin näitä sinun tähtitunikoitasi Turusta Julian korttelista yhdestä pikkumyymälästä. Vielä en uskaltanut mennä hiplaamaan - pitää odotella palkkapäivää;)

mimon mami kirjoitti...

Mikä sen Hesan liikkeen osoite on?

Pia kirjoitti...

Heippa!

Kapteeninkatu 11, Ullanlinna! TERVETULOA!
T. PIA