www.bypias.com

www.bypias.com

3. helmikuuta 2013

TÄHTITYTTÖJÄ!


Avajaiset vietettiin Helsingissä BY PIA´S shop-in-shop Villa Himassa Kapteeninkadulla! Suuri kiitos teille ihanille naisille vierailustanne, oli kiva tavata taas tuttuja kasvoja ja mukaan mahtui uusiakin tuttavuuksia. Putiikki on avoinna ti-pe klo 11-18 ja la 11-15. Minä itse olen paikalla perjantaisin ja joskus ke, la!Pieni liike täyttyi innokkaista sovittelijoista ja kaikille saatiinkin valittua sopivat mallit ja värit BY PIA´S tiimin avustuksella, kiitos Jonna ja Maarit (kuvassa) ja Merja!
Näin ihana näyteikkuna kutsuu Ullanlinnassa sisälle sisustuksen ja vaatteiden Lifestyleen!Kapteeninkadun myymälä toimii myös kätevänä verkkokaupan noutopisteenä jossa voit maksaa tilauksesi pankkikorteilla tai käteisellä! Tilauksia voi myös edelleen noutaa Espoostakin Showroomilta, ilmoita tilauksesi yhteydessä kumpaan haluat noudon...


Ihania kukkia, kiitos niistä!TÄHTISUMUA...
Olipas vauhdikasta menoa ja tällaisella tähtipoppoolla suunnistimme lopuksi syömään lähistölle ihanaan Primulan ravintolaan, jota suosittelen kovasti näille nurkille pistäytyessänne! Itse Sikke Sumari oli seurueineen samaan aikaan syömässä, joten ruoka on HYVÄÄ!


Lisää hiukan sumeita otoksia...Kuulastajakepeää-blogin Tuirekin tuli käymään, hän esiintyi mallina viime syksyn BY PIA´S fashionshowssa!

Verkkokaupassa uutuuksia, kuvia facebookissa! Terkuin, PIA


8 kommenttia:

Maanvaiva kirjoitti...

Onpas siellä ollut kiva! Harmittaa kun en päässyt täältä sairastuvalta lähtemään..

Merja K kirjoitti...

Kiitos & halaus Pia, ihana päivä :)

Juttis kirjoitti...

Upea liike Pia. Oli mukava piipahtaa avajaisissa :)

Jutta

Taija kirjoitti...

Todella ihanan näköinen liike ja todella houkutteleva näyteikkuna :)
Kunhan joskus liikkuisi siellä päin Suomea, niin tulisin käymään putiikissasi.

Ainosofia kirjoitti...

Paljon Onnea!

Tulen varmasti käymään liikkeessäsi kun käyn Helsingissä <3

maiju kirjoitti...

PItää tulla joskus katsastamaan.

Tuire kirjoitti...

Ihana liike! Hame tuntuu niin omalta. :) Oli tosi mukava nähdä teitä! Aion tulla uudelleen niin ehdin katsoa myös Villa Himan kauniita juttuja.

Dagdrömmar kirjoitti...

ihania sinun desin vaatteesi. mietin et onkos kevääks/kesäks tulossa pastellisia värejä, esim, turkoosi, vaaleanpunainen, vaaleankeltainen?
~M~