www.bypias.com

www.bypias.com

16. helmikuuta 2013

YSTÄVÄNPÄIVÄ-VIIKKO!

Viikko alkoi tehokkaasti vaatekutsuilla, joihin kokoontui pellavavaatteistani innostunut naisporukka!
Tiiviin sovittelurumban seurauksena alkoi kaikille hahmottua itselle sopivat ja istuvat tunikat tähtihuiveineen...
Tuttujen naisten seurassa avoin ja rehellinen makutuomarointi on paikallaan ja helpottaa ratkaisujen tekemistä tärkeissä paikoissa!


Näin ihania kuvia ehdin muutaman napsaista...!BY PIA´S emäntää viedään; sen verran tapahtumia, ihmisiä ja paikkoja tuli viikon aikana koettua. Keskiviikkona olin Helsingin myymälässä ja tässä hiukan somistelukuvia sieltäkin...
Ystävänpäivä-ilta huipentui Porvoon reissulla Ebba Lifestyleen, joka on vanhassa kaupungissa uusi BY PIA´S jälleenmyyjä. Kuvia löytyy edellisessä postauksessa...Tämä pellavamekko on uusinta BY PIA´S kesän mallistoa ja vihdoinkin saamme tallennettua sen myyntiin verkkokauppaan viikonlopun aikana. Mekkoa ommellaan tällä hetkellä väreissä: musta, valkoinen, pellava, vaaleanharmaa ja tummempi sinertävänharmaa...Sama malli tulossa myös maxi-pituisena!Näin söpöltä näyttää näyteikkuna Helsingin Kapteeninkadulla!

Loppuviikko menikin juhlahumussa aikaisten herätysten muodossa, sillä yksi kohokohta kutsumustyössäni kampaajana on jokavuotiset vanhojentanssi-kampausten ja meikkien toteutus jännittyneille nuorille naisille...Tärkeä päivä ja monille ensimmäinen kerta meikattavana ja laitettavana! Tässä yksi kaunis tyttö ja luomukseni!
Viikonlopputerkuin, PIA

Ei kommentteja: