www.bypias.com

www.bypias.com

6. helmikuuta 2013

URBAN STARS-BY PIA´S

Nyt ei ois aikaa yhtään postaukseen, mut oon niin innoissani että pakko näyttää teille kurkkaus! Silloin kun Pia ei ole naisellisen hörsöilevällä tuulella, niin pukeutumiseni on simppeli-urbaani, casual, sporttinen, whatever...kukin tyylillänsä! En osannut aavistaa, että tämä koiranulkoilutus-parkatakkini about 10 vuoden takaa Elloksesta olisi SO TODAY!


UUTUUKSIA kohta piisaa verkkokaupassa, kunhan täällä saadaan kuvia otettua ja syötettyä hintoineen! Tähtitunikat siis kahta eri mallia, kiinteäolkaiminen ja kapeampi/lyhyempi ja sitten naru/nappiolkaimilla, jotka jo löytyy verkkokaupasta. Mutta nämä kassit on UUTTA! I LOVE THEM...ja offcourse kokoa, johon mahtuu juuri kätevästi Ipad sisään...sillä olen huomannut niitä aikalailla liikenteessä!
Kotimme pukeutuu keväiseen valoon, kun aamupäivät saan nauttia hetken kotona (tietokoneella tai puhelimessa). Perjantaina tavoitat minut Helsingin Shopista, ihanan pellavan tuoksusta tiskin takaa. Kapteeninkadulla tavataan klo 11-18, Ullanlinnassa. Kapteeninkatu 11.Dagens-asuni voit kuvitella kesällä seuraavasti muunnettuna: Tähtitunika ja alaosaksi pellavacaprit, jotka samaa sävyä tähden kanssa. Kassinkin voisi laittaa housujen ja tunikan tähden väriseksi...Teräksiset OXXO-korut ovat saapumassa, siellä paljon yhteensopivia tähti-ym. koruja...nekin tulossa verkkokauppaan!Tähtitunikoita saa sitten tilata useammilla väri-vaihtoehdoilla...UUTUUS-kassit!!!!

Terkuin, PIA

7 kommenttia:

DONNA kirjoitti...

Ihanat kassit <3

maiju kirjoitti...

Ihania kasseja ;)

Susanna Koo kirjoitti...

Kivat tähtikassit:)
Olisiko nettipuotiin mahdollista saada niitä ihania hieman hörpyläreunaisia ohuita (pellava?)huiveja? Siis sitä mistä kuultaa läpi :)

Pia kirjoitti...

Hei Naiset!
Kiiiitooos...ja Susanna: Juu-u, huiviprojektii meneillään täällä!

Terkuin, PIA

Sara S. kirjoitti...

Parka on taas niin in, tuo sinun on tosi kivan näköinen !
Ihastuin noihin edellisen postauksen tähti huiveihin :)

Maarit kirjoitti...

Love all them!
Maarit :-)

Tia-Nina Munne kirjoitti...

No mutta minun uutukainen iPadinihän kaipaa juuri tuota mustaa tähtikassia, että pääsee reissuun mukaan :)
Ihana ihana paita odottaa vielä alaosan keksimistä tärkeään juhlaan huhtikuussa... Miten olisi sellainen kapea, vähän pidempi pellavahame - edelleenkin ehdotan tummaa lilaa :) tai no huhtkuussa voisi roosakin olla kiva.Kassin voisin joskus napata kaupalta?