www.bypias.com

www.bypias.com

27. toukokuuta 2013

MISSING...


































Quiet days in the middle of nature at out summer cottage...just with my family. The only sound is birds and our lovely neighbours small kids voice when they are playing. Our sons are so big, a while ago there was so much going on at the yard. I miss total rest there, no computers...phone has left somewhere and just us!



































Tuleva helleviikko sai viimeistään mökkikaipuuni heräämään. Mökilläolo tarkoittaa täydellistä irtautumista urbaanista elämästä ja minun kohdallani pakkolomaa sosiaalisesta mediasta ja yrittäjyydestä, sillä mitkään mokkulat ei mökillämme pelaa. Ihan hyvä niin...Teinipoikamme ovat haastavassa iässä mökkeilyn suhteen ja joudumme kompromissaamaan mökkiviikonloppuja aika minimiin. Mökkimme on ihan vaatimaton lautamökki, mutta aika kompakti nelihenkisen perheen oleiluun. Päätimme mökin hankkiessa, ettei siitä tehdä työsiirtolaa ja aika laiskanpulskeasti olemme aikaa siellä viettäneet. Tehden vain välttämättömiä korjaustoimenpiteitä ja projekteja.
Mökin sisustus on pysynyt aika ennallaan, eniten tykkään piperrellä ja vaihtaa lookkia tekstiileillä...







































































































































Mökki on kuivanmaan mökki ja ihana järvi on reilun kilometrin päässä, jonne pyöräilemme pulahtamaan. Muutama vuosi sitten viihdyimme aina siellä piknikillä eväät mukana poikien kanssa kokopäivän...
Naapurin suloinen pikkupoika on koiriemme palvonnan kohde ja tunne näyttää olevan molemminpuoleinen, niin hurmaavaa!


Ostimme mökin osittain kalustettuna, myyjä jätti meille ihan kivoja kalusteita, astioita jne. Mökkisisustus saa mielestäni olla sopivan rento, lievästi harkittu muttei liian "tehty". Mökillä ei olla kokoaikaa, joten pienet epäkohdat eivät niin haittaa ja vaadi toimenpiteitä...





































































Aurinkoisin terkuin, PIA

3 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Mökkihän on ihana!

unelmienpuoti kirjoitti...

Ihanasti kirjoitettu ja voin todellakin kuvitella, että tuollaisessa paikassa HERMO LEPÄÄ !!
Ja täytyyhän sitä olla sellainen mieleinen paikka jossa saa todellakin vain rentoutua. Sitäkin ihminen aika ajoin tarvitsee jotta jaksaa viedä "venhettä" eteen päin.
AURINKOISTA VIIKKOA sinulle <3

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihana mökki - ja oikea asenne tuo ettei mökkeily saa olla sitä uurastusta ja työleiriä, ei se kaikilla niin...