www.bypias.com

www.bypias.com

4. toukokuuta 2013

SCARFSCARFSCARFSCARF....LOTTERY!


































BY PIA´S Shoppiin on rantautunut ihana huivikuorma Tanskasta! Ja käsinneulotut pellavahuivit ovat saaneet pienempikokoiset "pikkusiskot" kaverikseen luonnollisissa väreissä. Viikonloppuna pääsen kummiksi söpöiselle poikavauvalle, ja asuksi meinaan valita tämän pitkän maximekon ja hartioille isomman neulehuivin...luulen, että tällä setillä sitten mennään kesän juhlat rennon tyylikkäänä.



































Viikonloppuna kuvailen teille uutuus-huiveja, joita löytyy ihanissa väreissä ja kuoseissa. Huivit ovat kevyitä ja kesäisiä puuvillahuiveja ja hinnaltaan 29,- ...35,-. Kuoseista löytyy tähtiä, peace-merkkejä, raitaa ja vintagea.
Siihen liittyykin TEILLE tehtävä: nimittäin suunnitteluapua tarvitaan...ja palkintoja luvassa????
Huivit tulossa verkkokauppan ihan pian näkyville...



































Palasin tarvikeostomatkalta kassit täynnä PITSEJÄ! Ja ompelijat ryhtyvät työstämään protoja heti maanantaina BY PIA´S VINTAGE-malliston huiveja, pitsiä tullaan näkemään myös pellavavaatteissani tänä kesänä.



































Nämä kuosit ja luonnonläheiset värit miellyttivät isoa joukkoa teistä ja LIIAN moni jäi nuolemaan näppejään, kun huivit hupenivat verkkokaupasta aina uuden satsin tultua tunneissa. En juuri uskalla pitää omia tähtihuiveja kaulassani, kun niitä kysellään heti ja on ikävä tarjota eioota....



































Kesän tullen, en kaipaa liian muhkeaa huivia kaulalle vaan sen pitäisi olla "sopiva" ja luonnonmateriaalia ettei tule kuuma. Pellavasta en ole teille löytänyt valmiina muilta valmistajilta oikein mitään kauniita huiveja kuoseilla, jotka itsekin haluaisin. Ja nyt ei auta muu kuin itse suunnitella huivit!? Olen löytänyt painajan joka värjää minulle satoja metrejä haluamaani kuosia/värejä ja nyt tarvitsen TEITÄ arvoisat trenditietoiset naiset ja miksei miehetkin!

Kysyn teiltä: Mikä kuosi/kuviot ja niiden värit olisi ihanimmat BY PIA´S pellavahuiveihin? Huivien pohjaväreiksi tulee natural-pellava, vaaleanharmaa, valkoinen ja (musta tai tummanharmaa). Osallistua voit kommentoimalla tänne blogini viestikenttään ja palkinnoksi 2 teistä voittaa vapaavalintaisen huivin www.linenbypias.fi verkkokaupastamme. Voitte kertoa myös mikä muu teitä miellyttäisi pellavahuivissa, muoto, paksuus ym? ARVONTA alkaa nyt ja päättyy 11.5. klo 23.00.
JEE, tämä on parasta! Tiedän että siellä tyylitajuista daamia...



































HANKO-raitaa vielä jonkin verran jäljellä, mutta tämä keskiraita on loppunut ja siksi poistunut verkkokaupasta...Jälleenmyyjillä vielä saatavilla, mm. CafeLatte Spiritistä, jonne aamulla suuntaa myös BY PIA´S porukka pystyttämään telttaa Kartanon Kesäpäiville, jotka alkavat klo 10-15. Taidamme päästä nauttimaan ihanasta auringosta upeassa torppa-miljöössä keskellä Espoota. Markkinoilla myymässä Riitta ja Pia on omalla Puodillamme klo 14 asti sillä sitten kiiruhdamme perhejuhlaan...katso lisätiedot linkistä:  Kartanon Kesäpäivät CafeLatte Spiritissä LA 4.5. klo 10-15, pääset tapahtumaan täältä http://www.facebook.com/events/230893783717497/. TERVETULOA!




































Nyt hyvät yöt ja aamulla ehkä nähdään! T. PIA

38 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Nämä tulevat spontaanisesti ja pulppuamalla aivoistani... Miten olisi:

ankkuri, perhonen, sulka, koppakuoriainen, plus-merkki, saniainen, joku graafinen kuvio (pallo, salmiakki)

Terkuin,
Elsa

Kirsi... kirjoitti...

Hetikohta tulee mieleen näin kesän kynnyksellä, että pellavaan sopisi mainiosti joku ohrantähkä, kaurantähkä tms. viljatähkä tai sitten vaikka koivunrunkoja - jotain kuitenkin suomalaista ja luonnollista.

AnniK kirjoitti...

Erikokoiset tähdet samassa huivissa voisivat olla tosi trendikäät. Minä ainakin ostaisin :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Tähtijutut, harmaata - toisaalta ihastuisin jostain romanttisesta pitiskuviostakin. :)

pienilintu at gmail.com

Sara kirjoitti...

Tähdet on aina kivoja ja tykkäisin myös pitsikuviosta :)

tinttarus kirjoitti...

Puuhulluna ajatuksiin tupsahti huivi, jossa olisi sieviä pieniä koivunlehdenkaltaisia lehdyköitä.

Yksinkertainen valkovuokkotyyppinen kukkakuvio ilman varsia ja lehtiä...

Olen haaveillut löytäväni huivin, joka olisi sellaista unelmanohutta neulosta ja ommeltu laakean kolmion muotoon, jolloin sen saisi kivasti kietaistua kaulalle niin, että se solmitaan edestä huivin kulman alta. En taida osata selittää, mitä tarkoitan:) JA siinä kun olisi kiva pitsi reunassa, jäisi pitsi kaksinkerroin miehustalle ilman ,että huivi olisi kovin paksusti kaulalla.....

Yksinkertaiset purjeveneetkin voisi kesäpellavaisessa huivissa seilailla....

Minna kirjoitti...

Mieleen tulee tähtiä, pöllöjä tai muu lintukuvio sekä sieni :)

(minnapo1@gmail.com)

Annina kirjoitti...

Paiskey-kuvioita, vaikka yksinkertaistettunakin. Toisaalta yhdistelmä pientä kuviointia keskellä, isompaa päissä olisi ihana esim. Tähtinä tai kukkina.

Jaana kirjoitti...

Ihanaa :) Miltähän näyttäisi pellavahuivi jossa on niin sanotusti pitsipainatus ja vielä vaikka pitsi reunalla. Ohut materiaali ja laakea kolmio muoto ettei kesälookkiin tulee liian massiivista ilmettä. Oih, tällaisen tahtoisin <3 Väriyhdistelmät voisivat olla maanläheisiä, pellava ja valkoinen. Pitsipainatuskin voisi olla samaa väriä kuin pellava jos ei halua sen hirveesti erottuvan :)

Marja kirjoitti...

Höyheniä ja pitsikuviota (kakkupaperityylistä) olisin ehdottanut. Ehkä joku koiranputken tyyppinen kukkakin voisi kuviona toimia. Tai kukkineet voikukat (miksi niitä puhallettavia palleroita nyt sanotaankaan?)

Livingroom kirjoitti...

Tähdet ovat kyllä kivoja, lokit, leppäkertut ja esim päivänkakkarankuva ois nice too!

Asbac kirjoitti...

Ehdotan valkoinen painatus ohuenohuella valkoisella kankaalla, painatus voisi olla höyheniä tai pelkistetyt ranskan liljat.
-Åsa-

Piiu kirjoitti...

Vaalean harmaata ja valkoista tähdillä tai perhosilla ja pitsiä keventämään sopivasti:)

Henna73 kirjoitti...

Hartiakokoinen kolmiohuivi vaaleanharmaana tummanharmailla ruusuilla

Piitu kirjoitti...

Mä tykkään aina vaan tähdistä, jo vuosia ne on mun silmää miellyttäneet ja tulevat varmasti miellyttämään loppuelämän :D eli tähtiä, tähtiä, tähtiä! Sekaisin rosoa ja romantiikkaa, tähtiä, pitsiä, huolittelemattomat reunat..

Minna kirjoitti...

Palloja ehdottomasti, pieniä tai isoja!
minnatee

Marjo kirjoitti...

Kaikki on jo edellä mainittukin elikkä perhosia,sudenkorentoja,ruusuja ja tähtiä,mutta ehkä enemmän stilisee ja ehkä vähän mattaa kultaa tai harmaata kuvioihin ja roosaa ja kevyttä kesäksi.

LadyH kirjoitti...

Hyvin yksinkertaisia, pelkistettyjä perhosia tai sudenkorentoja.

mira kirjoitti...

Tähdet ovat kauniita samoin sydämet,mutta tiedä sitten toimisivatko huivissa. Väreihin kaipaisin kahta kesäistä lemppariani eli turkoosi ja kesäisen kaunis koralli :)
Huivin koko olisi hyvä ns hartiahuivina kesämekon kanssa

tiiti66 kirjoitti...

Mitenkäs olisi sudenkorento äärimmäisesti pelkistettynä? Tummanharmaa mieluusti ainakin joko pohja- tai kuviovärinä.
Ohops muuten; tuossahan yläpuolella onkin jo ehdotettu sudenkorentoja.

Kati kirjoitti...

Hei,

kesäiseen huiviin voisi soveltua ääriviivapiirustuksena päivänkakkara, auringonkukka, ruiskaunokki, pelargonia, gerbera... Huiveissa voisi toimia myös kartat. Lisäksi yhteänä ajaktuksena syntyi, että huivissa voisi olla krisikkapuu/kirsikkapuun oksa maalaustyyppisesti.

Kesällä kaipaa usein isohkoa huivia, jonka voisi kietoa harteille illan viilentyessä. Riitävän iso huivi voisi toimia tarvittaessa myös pareona/saronkina. :)

sari kirjoitti...

Sunnuntaita!Kun kesä jo kolkuttelee-toivottavasti-niin erilaisia simpukoita,meritähtiä,sileitä kiviä...siis sitä fiilistä,kun rannalla kävelee ja keräilee...Muutama graafinen heinätupas,niitä,joita kasvaa kallioluodoilla.Yksi tosi iso huivimalli voisi olla mallistossa,siis joka vain vetäistään uikkarin päälle rannalla mekoksi ja kipaistaan matkaan.

BY PIA`S kirjoitti...

Hei KIITOS!
Ihan huippuja ehdotuksia, olen jo pitkään haaveillut kuosillisista pellavista mutta valmiina saatavat kuviot ihan "yök". Ootte ihan samoilla linjoilla mitä epäilinkin ja itse ottaisin myös. Olen löytänyt taiteilijan, joka voi suunnitella mulle ne kuviot...jee! T.PIA

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Monet ehdotukset ovatkin jo samoja kuin minulla, perhosia, ruusuja, tähtiä:)
Jään odotteleen innolla, mitä suunnittelijasi saavat aikaiseksi.
Maanläheistä, suomalaista totta kai:)

tuisku kirjoitti...

Tähtiä, sydämiä ja peace-merkkejä.
Tuisku

bellagio kirjoitti...

Ranskanlilja olis huippu kuvio, tai sitten jotain textiä vanhalla printillä :)

Marjo kirjoitti...

Perhosia ja kallankukkia, ne on ihania, sopii kesään!

Piitu kirjoitti...

Tähtiä, ehdottomasti! ja joku painettu pitsikuvio. Perhonen ja ranskanlilja sopivat myös!! Mutta ei liian "suomalaista" viljajuttua..!! Ei ei , se ei mielestäni sovi tähän tyyliin..

AnneH kirjoitti...

Ehdottomasti juhannusruusu <3 ......ja voisi olla kolmiulotteisena ommeltu pari ruusua kankaasta päälle. Piiiitkä ja suorakaiteen muotoinen :)

Kati kirjoitti...

Perhoset, sudenkorennot, linnut yms. luontoaiheet miellyttäisivät minunkin silmääni. Ja väreihin toivoisin tummansinistä.

lentoemo kirjoitti...

Käsinmaalattuja ts vapaalla kädellä tehtyä raitaa...?

ahle kirjoitti...

Salmiakkiruutua hyvin vaaleissa sävyissä, nipin napin erottuvana.

nikoladeus kirjoitti...

Veden äärellä liikkuessa on huivi monasti tarpeen kaulaa suojaamassa. Pellava materiaalina sopii miehillekin, mutta ne kuosit.... Raitojen lisäksi jotain muutakin maskuliinisempaa olisi kiva jos löytyisi. En nyt sentään ehdottele mitään pääkalloja, mutta ruutuja jollain tummemmalla väriyhdistelmällä, Union Jack -kuosi tai vaikka joku tyylitelty `ruma` eläin.

Mira kirjoitti...

Aivan ihana tuo valkoinen pistihuivi!!! Vaalea puuteriroosa ois ihana kesällä, ja siinä jotain pitsipainatusta... ja sama tähdillä. Mutta erityisen innoissani olisin pitsityylistä huivin reunassa!

Mira kirjoitti...

Ai niin ja muoto, paksuus... No ehdottomasti ihan ihan ohutta ja muotona kolmion mallinen.

kaius kirjoitti...

Kukonaskelta kahdella ihan lähekkäin olevalla värisävyllä toteutettuna. Tai taalainmaan hevonen, vaahteranlehti, aaltoraitaa....

Oman elämän ihanuus kirjoitti...

Pellavahuivi jossa kuviona kristallikruunu, (silhuetti) olis aivan ihana. Värit voivat olla suunnitelijan (Pian) taidonnäyte.

Lähetti Päivi N

lentoemo kirjoitti...

Oletko päätynyt joihinkin kuvioihin, oliko ideoinnista apua?