www.bypias.com

www.bypias.com

26. elokuuta 2013

AT MY OFFICE...

Boho-liivi väri natural, musta kesämekko ja alla pellavahame, Vintage-huivi

Vintage by PIA´S pellavamameluukit, Urban paita musta ja Boho-liivi

Pellavahame, pitsipaita ja Boho-liivi. Korut ja tyynyt BY PIA´S


Päivänä eräänä, pyyhälsi toimistoomme wanhalle juna-asemalle tällainen daami! Mukanaan kiva kokoelma ruskeita bootseja ja BY PIA`S pellavavaatteet. Olin soittanut mallillemme ja "tilannut" hiukan syksyisiä asu-kuvia, ruskeissa saappaissa, jotka ovat ikuinen lempparini. Jos olisi yksi syy; miksi haluaisin kesän päättyvät...niin siksi, että saa vihdoin vetää aamuisin jalkaansa ruskeat saappaat! Noh, onneksi tuo saapas-sesonki on meillä erittäin pitkä,-)
Toimiston hirsiseinät olivat inspiraationamme ja hetkessä asut vaihtuivat mitä upeampiin kokonaisuuksiin. Naisellinen BOHO-lookki, ripauksella countrystylea. Musta ja pellava toimii! Ja joukkoon voi mixaa myös tyylikkäästi valkoisen, ruskean tai harmaan...Kirjoittelen kuvien alle asukokonaisuuksien koostumukset, sitä on kovasti toivottu! Eli jos kuvasta löytyy mieleisesi kokonaisuus, niin voit sitten eriteltynä helposti tilata verkkokaupastamme tai toki tulla myymäläämme paikan päälle sovittamaan.
Tämä mallistoni on kuin aikuisten naisten "legot", sillä samoista vaatteista saa rakennettua niin monia lookkeja rokista, bisnekseen ja juhlaan! Ja jos itsellä luovuutta ei yhdistelyyn ole, niin pyrimme näillä kuvilla antamaan valmiit ideat...


Terkkusin, PIA1 kommentti:

SirpaM. kirjoitti...

Hei, mistä noita ruskeita saappaita saa..voiko tilata?