www.bypias.com

www.bypias.com

21. elokuuta 2013

THE MOST BEAUTIFUL SUMMERHOUSE & BEDLINEN


Muistatte varmaan aiemmista postauksistani Hannelen ja Pekan satumaisen, vanhan torppaidyllin! Torpan siirtyessä seuraavan sukupolven huomaan, Hannele ja Pekka muuttivat kaupunkiasuntoon ja hankkivat kesäpaikakseen tämän upean mökin, joka esiteltiin alkukesästä eräässä sisustuslehdessäkin.
Mökki sijaitsee n. tunnin päässä Helsingistä ja pieni mutkainen hiekkatie nousee korkealle harjanteelle mökin pihaan, josta aukeava näkymä järvelle on hengästyttävä! Yksi kesä...ja pariskunta oli muuttanut perikunnalta ostetun tummunein mäntypaneelein vuoratun mökin TÄYSIN! Kymmeniä litroja valkoista maalia, satoja metrejä terassilautaa, laatoitusta, kivetyksien tekoa, uusitut lämpöikkunat, seinän purku ja oviaukon suurennus, vierassmökki ja saunan uusiminen...siinäpä urakka pariskunnalle, joka työtä ei pelkää!
Sisustusmaku on heillä yhteinen ja Pekalta ei kättentaitoja puutu, siinä se!
Harmikseni saavuin mökille ihan liian myöhään illalla, vaikka ilta-aurinko tyynen järven yllä olikin mieleenpainuva kokemus. Olisin halunnut vain istua ja painaa mieleeni edessä näkyvän maiseman ihanan interiöörin kera ja hyvien ystävien seurassa. Mutta kuvaushommat oli mielessä ja aurinkoa enää hetki jäljellä.
BY PIA´S HOME-mallisto on uudistumassa! Ja halusin kuvata uudet LUXUS-Pellavalakanat paikassa kauneimmassa!
Koska sänkytekstiilit pellavasta kaikilla muilla valmistajilla on hyvin tavalliset. Halusin luoda jotain klassisen kaunista, mutta kuitenkin runsaimmilla yksityiskohdilla. Kukaan hullukaan ei ole keksinyt, raaskinut tehdä näin painavasta, ikuisesta pellavakankaasta pussilakanoita. Tai on silloin entisaikaan tehty...
Kangasta yhteen pussilakanaan sekä tyynyliinaan menee yli 6 metriä! Kankaat on käsitelty sileän pehmeäksi, mutta ovat painoluokaltaan ja käsittelyltään ihan omaa luokkansa. Ompelutyö on vaativa runsaiden ykstyiskohtien takia, mutta nämä ovatkin ompelijoiden taidonnäyte ja kovasti heillekin mieluinen työ, sillä kaunis lopputulos palkitsee käsityöläisen!
Nämä LUXUS-Pussilakanat tulevat myyntiin syyskuun aikana, väreissä musta, valkoinen ja natural-pellava.
Aluslakanoita on vihdoin pellavasta tulossa, tutkimme juuri muotoonommeltuja petauspatjan päälle laitettavaa lakanamallia, joka olisikin fiksu! Kiitos eräälle asiakkaalle vinkistä...
BY PIA´S Tähtityynyt ovatkin Hannelen ja Pekan mökin ja kodin sisustuksessa suosittuja raikastajia!
Harmillisesti moni upea kuvakulma jäi nyt julkaisematta tältä ihanalta mökiltä, sillä ilta-aurinko oli liian kirkas ja loi varjoja kuviin, joita en osaa poistaa...ammattikuvaaja kun en ole, pöh! Täytyy tehdä tänne uusi retki hiukan pilvisemmällä säällä. Kiitos Hannele ja Pekka vieraanvaraisuudestanne ja herkullisesta ilta-palasta!
Koiramme Reksi ja Ransu kiittää myös makkaroista, HAU!

Terkuin, PIA

3 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Raidalliset ja harmaat ovat niin täydellisen näköisiä!

Hammi kirjoitti...

Upeita kuvia, osaat kyllä! Aivan fantastinen paikka. By Pia´s -tuotteet on kuin tehty tuonne! Tyylikästä, lovelya!

Nuppu Home kirjoitti...

Tuo kaunis paikka ja By Pia's pellavat sopivat täydellisesti yhteen. Kaunis on uusi mallistosi. Upeaa!