www.bypias.com

www.bypias.com

4. elokuuta 2013

OUR SUMMER COTTAGEIhanan valoisat kuvat mökiltämme, joita tyydyimme ihastelemaan näin virtuaalisesti täältä kotoa käsin vaikka viikonlopun sää olisi ollut täydellinen mökkeilyyn. Joudumme hiukan ristiriitaisin tuntein suhtautumaan tuleviin kesiin, sillä isot poikamme 15- ja 17-vuotiaat eivät enää oikein nauti minkäänlaisesta mökkeilystä. Nyt on tullut se vaihe, josta muut kokeneet vanhemmat ovat kertoneet ja jonka muistan kyllä omasta nuoruudestani.
Onneksi mökillemme on vain reilun tunnin ajomatka täältä Espoosta ja voimme tehdä lyhyitäkin vierailuja. Näin ne ajat muuttuvat!
Tällä hetkellä sisustuskohteenani on Wanha Asema, hurmaava toimitilamme BY PIA´S Shopin vieressä. Ja viikon kuluttua on tarkoitus siellä viettää "tupaantuliaisia" Pellavamarkkinoiden merkeissä. Siis 10.-11.8. ! Pistäkääpä merkintä kalentereihinne ja lisää infoa löydät Verkkokaupastamme ja Facebook-sivuiltamme.
Kaikki tervetuloa lämpimästi!

Helleterkuin, PIA

2 kommenttia:

Så Vitt Jag Vet kirjoitti...

Voin kertoa lohdutuksesi että meillä on ollut sama tilanne joskus, mutta nyt on se vaihe kun kaikki ( meidän nuoret+ heidän tyttö/poikaystäva) haluavat olla mökillä. Niin kyllä tulee se vaihe kun on oikein ahdasta mökillä...
Kraam
Sanne

Nuppu Home kirjoitti...

Oi miten kaunis mökki teillä onkaan. Mieheni lapsilla oli sama tilanne tuossa iässä ja nyt n 25 tienoilla olisivat siellä aina viikonloppuisin ja tietty mieluiten ilman omia vanhempiaan ;-)