www.bypias.com

www.bypias.com

9. elokuuta 2013

WELCOME - PELLAVAMARKKINAT VIIKONLOPPUNA!
ALL SET! Kaikki alkaa olla mukavasti paikoillaan myymälässämme ja Showroomilla vastaanottamaan vierailijoita viikonlopun Pellavamarkkinoille. Tarjolla on BY PIA´S Lifestyle-brändin pellavaihanuuksia, syksyn uutuuksia sekä megatarjouksia, erä ennennäkemättömiä edullisia pellavavaatteita etelä-Euroopasta. Uusia tähtihuiveja, koruja, kodintekstiilejä ja pienimuotoinen Kirppis.
Lämpimästi TERVETULOA viikonloppuna 10.8.-11.8. klo 11-15. Os. Kirkkojärventie 3, Espoon Asema.
Tapahtuma samanaikaisesti BY PIA´S Shopissa, vanhassa keltaisessa makasiinissa sekä Showroomillamme historiallisessa Juna-Asema miljöössä. Talojen välissä on parkkialue, jossa ilmaiset parkkipaikat. Lähellä n. 1 km on Espoon Ikea, Kehä III ja Turunväylä. Bussipysäkit ja juna-asema välittömässä läheisyydessä. Maksuvälineenä käy kortit ja käteinen (huom. kirppiksellä väin käteinen).

Terkuin, PIA & BY PIA´S Tiimi

2 kommenttia:

Nuppu Home kirjoitti...

Maailman kaikkeuden ihanin showroom! Ja tästä kaikesta saamme kaikilla aisteilla nauttia sinun lisäksesi minä, Sari, Merja ja Joni sekä muu tiimi - mikä ihanuus. Kaunin pellavaviirin tekeminen markkinahumuun on tämän päivän työlistalla meikäläisellä :-)

Sirpa kirjoitti...

Kiitos tulisin mutta oon niin kaakana! Sawossa! Hyvää myynti viikon loppua!