www.bypias.com

www.bypias.com

18. elokuuta 2013

SO MUCH GOING ON...!Georgious Merja at the Helsinki Fashion week Fair in trendy look; black Urban R linen blouse and Boho linen vest BY PIA´S. There is so much going on this autumn, important meetings, new models, fabrics, exhibitions etc. The best part is to know that I have found/created still amazing clothing to all ladies that I know they`ll love IT!

Terveiset Helsinki Fashion week-messuilta! Merja edusti upean rennossa lookissa syksyn uutuudet päällänsä; pitkähihainen Urban R pellavapaita ja Boho-liivi. Mallimme Jonnakin oli paikalla lauantain iltameiningeissä puettuna BY PIA´S pellavavaatteisiin, jossa hän viihtyy kaikki vapaa-aikansakin. Asut herättivät kauppiaissa ihastusta! Laitan vielä kuvia tapahtumasta...Syksyksi/talveksi on luvassa niin paljon makeita juttuja teille, uusia malleja BY PIA´S mallistoon ja omaan myymäläämme sekä verkkokauppaan ihania huiveja, strech-farkkuja jne.
Maailmalta löytämäni "ihmestrechit" ovat olleet ihan succee, daamit ovat ostaneet niitä jokavärissä ja voin vakuuttaa että ne jalassa mennään sitten koko talvi ja pitkälle kevääseen. Niin paljon olen omiani käyttänyt!
Perussetti työpukeutumiseen on mielestäni pellavatunika, alle erilaisia trikoopaitoja, huivi kaulaan tai koru ja jalkaan slim fit-strechit, saappaat, korkkarit tai nilkkurit, YES!
BY PIA´S HOME-mallisto uudistuu, pian esittelen teille kauneimman kesämökin jossa olen käynyt! Kuvasimme siellä ihania Luxus-pussilakanoita ja tyynyjä...

Terkuin, PIA

2 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi että, tuskin maltan odottaa mitä seuraavaksi keksitkään! :)

Nuppu Home kirjoitti...

Tuo paita ja liiviyhdistemä on niin kaunis Merjan päällä. Ihana!