www.bypias.com

www.bypias.com

15. elokuuta 2013

GOTHENBURG-MY TREND "PARADISE""Gothenburg is Milan of Scandinavia" mixture of culture, trends and so much to see in just one look!
My visual "livingroom" the only city that I could think of moving in one day...Göteborg on esteetikolle trendien "Mekka" tai Skandinaavian Milano. Ei tarvitse mennä messuille, vaan upeimmat ständit löytyvät hotelleista, ravintoloista, kahviloista, sisustusliikkeistä ja pikkuputiikkien kirjo isojen kansallisten ketjuliikkeiden seassa on maximaalinen. En voi olla hymyilemättä joka kerta, kun saavun tähän paikkaan! Kulttuurien värikäs kirjo, rohkean trendikkäät ihmiset monin eri tyylein, huoh! Kaiken kruunaa meren läheisyys, nuoret ja hymyilevät ihmiset jotka osaavat luikauttaa small talkin milloin missäkin kohdatessamme! Suosittelen todella...


BY PIA´S Pellavamallisto on nyt virallisesti "rantautunut" Ruotsin muotimarkkinoille. Edustusta hoitaa Ritva Larsson, joka jakaa saman tyylilajin kanssamme. Hän on myös ihanien OXXO-korujen agentti...
Syksyn uutuutena on Maroon-pellava, tyylikäs sekoitus maitokaakaota harmahtavalla vivahteella.
Ruotsissa oli valloillaan rockin ja romantiikan sekoitus: lyhyitä nahkatakkeja niiteillä, maximekot tai tunikat rimssuilla ja niittibootsit sekä tietysti huivit ja tuubit kaulassa!
Rentoon farkkupukeutumiseen löysin teille ja (meille) nämä ihanan syksyisen sävyiset ROCK-huivit ryppypuuvillaa. Olen kaiken valinnut pellavamallistoni värien kanssa mätsäämään!
Myymäläämme saapui juuri ensimmäinen satsi laadukkaita tanskalaisia Saint Tropez-brändin slim fit strechfarkkuja, samoin OXXOn koru-uutuudet, Becksöndergaardin villa-silkkihuivit, trikoo-pitsitoppeja ja paitoja uusissa väreissä etc...Kuvaamme niitä juuri myös verkkokauppaan!
Terkuin, PIA

Ei kommentteja: