www.bypias.com

www.bypias.com

11. joulukuuta 2013

AMAZING WEEK...





































Täyden toiminnan viikko alkoi yrityksemme pikkujoulu-retkellä Tallinnaan. Ihana reissu; naurua, ruokaa, juomaa, kauneushoidossakin kävimme. Kuvasta puuttuu rautainen myyntitiimimme Merja, Tarja, Ritva!
Oikealta vasemmalle: Pia, Sari, John, Riitta ja Emmi.



















Heti palauttuamme riensin kuuntelemaan loppuraportit Haga-Heliaan, jossa tulevat bisnesalan nuoret opiskelijat olivat valmistaneet markkinatutkimuksen ja viennin kartoituksen BY PIA´S brändille. Niin innostuneita ja loistavia nuoria taitavien opettajiensa johdolla! Kiitos kovasti koko tiimille...tuliaiseksi ja kiitokseksi nuoret saivat kaulaansa pellava-tähtihuivit!
























Pari päivää tästä olin jo Saksassa, josta matka jatkui Ranskan puolelle Strassbourgiin. Perillä odotti jokilaiva Swiss Crown, ja aloitimme Jouluristeilyn Reinin joella. Matkaseurana mieheni ja tuttavapariskuntamme. Matkalla saimme nauttia laivan ylellisestä tunnelmasta ja ruuasta...
Luvassa oli kimallusta ja Joulun bling, blingiä sillä matkaohjelmaan kuului joka päivälle Joulumarkkinat Saksan eri kaupungeissa...





































Jos olet tilbehöörille yliherkkä, on luvassa rankkaa tykitystä! Nimittäin Saksan Joulumarkkinat ovat kyllä aikamoinen spektaakkeli. Valojen, rihkaman, herkkujen, koristeiden ja tivolien suma on suorastaan hypnoottinen. Kaikki tuo yhdistettynä huumaaviin tuoksuihin ruoka-ja karkkikojuista, sekä ihmiset tungoksessa lämpimänä höyryävien Gluhwein-mukiensa äärellä seurustelemassa...
Kaikki tuo on kyllä hillitylle Skandinaaville niin ihmeellistä!





















































































































































































Joulumarkkinat ovat usein sijoittuneet kaupunkien pää-aukiolla sijaitsevien kirkkojen ympärille. Katolilaisuus tuntuu vahvasti kaupallisuuden keskellä ja Joulun tapahtumien kertomus esiintyy useissa seimissä ympäri kaupungin. Seimiin myydään rekvisiittaa, ikäänkuin nukkekoti-tavaraa; kehtoja, paimenia, eläimiä, patoja, valaistuja pikku-lyhtyjä. Nämä seimet koskettavat minua eniten!









































































Vietimme jokilaivalla Itsenäisyyspäivää, ja luvassa oli 5 ruokalajin illallinen hyvässä kaveriseurassa!



















































































































































































































































Ilma oli tasaisen harmaa, ja alkureissusta tuulinen sää pakotti välillä sisätiloihin lämmittelemään kuuman juoman äärelle. Uskomatonta, mutta taaskaan en juuri mitään ostanut...tilpehööriä on niin paljon, että siitä saa jo pian ähkyn. Ja minulle mieluisia aitoja juttujaa mm. käsitöitä ei juurikaan enää löydy, sillä made in China on vallannut maailman täälläkin. Mutta suosittelen lämpimästi kaikille Saksan Joulumarkkinoita, etenkin Heidelberg jäi tältä reissulta mieleeni kauniin romanttisena kaupunkina.























































Runsaiden ruokien ja päiväretkien väliin mahtui myös päivätirsoja hytissä ja matkalta palasi kotiin hyvin rauhoittunut ja voimia kerännyt designeri!









































































Joulumarkkinoilta imin inspiraatiota ensi viikonloppuna tuleviin Wanhan Aseman Joulumarkkinoihimme, joita valmistelemme jo kovaa kyytiä! Toivotan kaikki Tervetulleeksi sunnuntaina 15.12. klo 10-18 makasiini-myymäläämme sekä wanhalle Juna-asemalle! Luvassa on huikeita pellavavaatteiden uniikkikappaleita, tarjouksia, suklaata, herkkuja ja jouluisaa tunnelmaa!

Terkuin, PIA

2 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Voi kun ihania kuvia! Tulipa kiin ikävä tuonne Saksan maalle ♡
Voi että, olisin halunnut kaikki kuvan tilpehöörit, sinun korusi mukaan lukien, wau!
Ihania joulu myyntejä ☆
-päivi-

BY PIA`S kirjoitti...

Heips! Kiitos, juu...kyllä kaikkia maku-ja aistihermoja puhutteleepi nuo Saksan markkinat. Nyt vaan yritetään tänne loskan keskelle tunnelmallista Joulunalusaikaa fiilistellä. Terkuin, PIA