www.bypias.com

www.bypias.com

28. marraskuuta 2013

JUHLAVIIKKO ALKAA!Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoijille toivotuksista! Ne lämmittivät mieltäni...Ensimmäinen vuotemme huipentuu synttäri-JUHLAVIIKKOON, joka alkaa viikoloppuna verkkokaupassa ja myymälässämme. Luvassa lahjakortteja, arvonta ja tarjouksia kaikkien tilaajien kesken. Samat päivittäin vaihtuvat kampanjat myös myymälässämme. Kannattaa olla tarkkana!Sitten laittakaapas myös kalentereihin WANHAN ASEMAN JOULUMARKKINAT Su 15.12 klo 10-18.
Tarjolla ennennäkemättömiä BY PIA´S malleja, joita on valmistettu vain muutama uniikkikappale, huikeita tarjouksia mallistosta poistuvista vaatteista, malliston prototyyppejä sekä kuvauskappaleita ja ihania joululahjaideoita, kynttilöitä, tuikkuja ja Jouluiseen kattaukseen sisustuspellavia. Tunnelman täydentää lämpimänä höyryävä glögi ja herkkuja!
Joulun juhlamallistoon on tullut pieni erä tummanpunaista pellavaa, josta valmistamme nopealla aikataululla kaikkia malleja! Valmiina varastossamme jo Donna-mekkoja, pitkiä liivijakkuja, tunikoita ja tätä uutuus-kietaisupaitaa! Voit verkkokaupasta tilata minkätahansa pellavavaatteen eriväreissä, mutta kirjoittaa tiedonantoihin toiveesi tästä väristä BORDEAUX niin täytämme toiveesi! Muista huomioida Itellan mahdolliset tulevat lakot...

Juhlamielin. PIA

1 kommentti:

Ainosofia kirjoitti...

Onnittelut Pia.
Melkoinen vuosi takana.