www.bypias.com

www.bypias.com

16. tammikuuta 2011

Blogin KIRPPIS, osa 12...

Taas hieman hörhelöitä!


MYYTY! Vaaleanpunainen villahuivi, hinta 12,-.  Melkein samanlainen kolmiohuivi  kuin eilinen myyty huivi. Olen tuhansien huivien tyttö! Ne ovat niin helppoja vain nappaa mukaansa ja niillä saa niin kivaa vaihtelua...Kuin uusi, ei kutita herkkää ihoa!



MYYTY! Jeanne D´arc Livingin mekko, hinta 30,-. Kuvassa pesty ja silittämätön lempparimekkoni, kokoa M. Väri on jännä, utuinen liilahtavan ruskea. Rinnan alta lev. 85cm ja pituus 115cm. Täysin siisti! Samanlainen  kuin eilen myyty mekko.



Tummanharmaa neuletakki, hinta 17,- Koko M, Vero Modan pelkistetty neuletakki joka yltää reiteen/polveen asti. Ei nappeja, solmimisvyö. Pinta hieman mohairmainen, kuin uusi!



Musta mekko, hinta 18,-. Yksi lempparimekoistani, olen pitänyt kesällä tällaisenään ja kylmemmillä säillä neuletakin kanssa. Luonnonvalkoiset kuviot ja pallot. Koko M, joustavaa mutta paksua trikoomateriaalia. Kuin uusi!



Lyhythihainen neuletakki, hinta 18,-. Pehmeää, kutittamatonta neulosta. Hauska a-linja ja olen laittanut leveän patellavyön korostamaan vyötäröä. Sävy on hieman liilahtavan tummanharmaa. Koko isojen tyttöjen mallistosta, itse olen 40. Sopii kaikenkokoisille. Kuin uusi!



Sifonkipaita, hinta 17,-. VILAsta ostettu ihana sifonkipaita jossa kauniit pitsit. Alla paksumpi kangas ettei näy vartalo läpi, koko M. Kuin uusi! Ovh. 39,-.

Terkuin, PIA

4 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Neulehuivi ja Jeannen mekko miulle!

Ainosofia kirjoitti...

Minäkin laitoin tuosta mekosta postia - kumpi líe ehtinyt ensin... :)

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa Naiset!

Viestit tulivat klo 21.34 ja 21.35 ja kahdelta muulta 21.37 ja 21.38. Tiukkaa teki mutta Jeannen mekon ja neulehuivin ehti saada Anne! Laitapa s-postia osoittesi kera info@sisustajantaivas.fi.

Terkuin, PIA

Jaana kirjoitti...

Hei! Onko tuo pallokas mekko ja lyhythihainen neule menneet? Näyttää olevan tosi vanha ilmoitus, mutta kokeilen onneani ;)
Terv. Jaana K.