www.bypias.com

www.bypias.com

27. huhtikuuta 2012

ARVONTA JA ÄITIENPÄIVÄTARJOUS!


Hui, mikä viikko ollut! Perheessä lääkitään antibiootein koiraa ja lasta, HUOH...ei mitään niin vakavaa, mutta äidillä huolta ja energiaa kulunut asioiden hoitamiseen työpäivien ohella. Pientä painonhallintaakin piti minun aloitella, mutta yöllinen vaniljajätski (iso annos) lohduttaa kummasti näin yöllä blogia päivittäessä,-) Äitienpäivän lähestyessä on aika julkaista ARVONTA sekä ÄITIENPÄIVÄ-TARJOUS pellavamallistoni tuotteisiin!


ARVONTAPALKINTO ON 50,- LAHJAKORTTI, BY PIA`S PELLAVAMALLISTONI TUOTTEISIIN! Ihan kiva...sillä saa jo tunikan,  kassin, hameen jne. Voit osallistua arvontaan vastaamalla blogini kommenttiboxiin kysymykseeni: Mikä tai mitkä pellavamallistoni tuotteista on/olisi sinun suosikkisi ja miksi?
Valitsen kommenteistanne 10 parasta vastausta ja arvon niiden kesken sitten palkinnon...eli nyt ei pelkkä arpa ratkaise vaan myöskin vastauksenne sisältö. Lukisin mielelläni teidän tyylinaisten omia pukeutumis-ideoita pellavamallistoni suhteen tai muita mukavia inspiraatioita! Kuvia, värejä ja malleja mallistostani löydät aiemmista postauksistani hieman sieltä-täältä...
Arvonta alkaa NYT ja päättyy 6.5. klo 21.00.


Linkittämällä arvonnan näkymään Blogiisi tai Facebookkiisi, saat 2 arpaa! Huikkaa asiasta kommentissasi...Oma suosikkini on tämä musta pellavatunika, joka on kulkenut kanssani kaikkialla. Kuvassa viime keväänä Jurmalan hiekkarannalla. Täyttää arjen tarpeeni vaatteelta: mukava, helppo yhdistellä kaiken kanssa, leikkauksissa "jujua", laadukas, ilmava, rento ja hoikentava (peittää jenkkakahvat ja pepun).


Arvonnan aikana valmistuu toivottavasti Blogini yhteyteen avattava linkki toiseen Blogiin, jossa tulee olemaan esillä koko pellavamallistoni kuvineen, väreineen ja vain niihin liittyviä postauksia sekä tilausohjeet...Odotan innolla myös kahden uuden mallin valmistumista; tunikamekko spagettiolkaimilla ja iki-ihanat mameluukit ala-osaksi tunikoiden kanssa! JEE!!!


Puodissani wanhoja aarteita sekä Pellavakassit BY PIA`S, joita Äitienpäivätarjous koskee.
Kun ostat ison pellavakassin 39,- saat pikkukassin kaveriksi 20,- (norm. 29,-) eli yhteensä 59,- kassisetti. Kotimaista käsityötä ja vahvaa, kaksinkertaista pellavaa. Isommassa kassissa sisäpuolella lokero ja kovitettu pohja. Pikkukassi suljetaan nepparilla. Voit valita vaikka kesäisen herkän, kauniin wanilla-värisen kassisetin, sillä kassit voit pestä koneessa...


Laadukasta ja kaunista, isompi kassi pysyy kivasti kainalossa olalla. Sisälle mahtuu vaikka läppäri jne...


Pellavakasseja löytyy wanilla, pellava, harmaa ja musta...


Yksi setti vaaleanpunaistakin jäljellä! Tässä äidille ihana lahja, vai mitä? Hei miehet, missä ootte...huhuu!!!! Katsotaan tilaako ne,-)


Haliterkuin, PIA

LOTTERY! I need some nice inspiration from my readers to write, about my linen collection.
Everybody can take part to this lottery. Mothersday is in my mind also, and here is some nice things to every mom...

67 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Minun suosikkini on ihana tunika, joka on tälläkin hetkellä päällä :)

Maanvaiva kirjoitti...

Pellavavärinen iso kassi on lemppari..ja ne ruusukkeet.. <3

Heidi kirjoitti...

Olen ihastellut näitä tunikoita, vielä pitäisi miettiä mistä väreistä lähtisin liikkeelle kun kaikki on niin ihania.. Mutta suosikki on siis tunika, ihanan ajaton ja klassinen mutta silti pieni juju ja jollaisia ei ihan joka pirkolla tule vastaan. Tykkään myös kasseista, pellava nyt ylipäätään on materiaalina sellainen ihanuus että sitä pitäisi hyödyntää vielä(kin) enemmän.

Piiu kirjoitti...

Suosikkini on ehdottomasti musta tunika, jota pidän päälläni töissä jos en nyt ihan joka päivä, niin viikottain ainakin. Se on aivan ihana, ajaton ja käytännöllinen, jota on helppo yhdistellä kaikkien värien kanssa. Jos arpa onni potkaisia, niin puhdas valkoinen tunika minulta vielä puuttuisi:) Innolla odotan uusia variaatioita upeista tunikoista!

AnniK kirjoitti...

Lyhyempi tunika ehdottomasti kaikista käyttökelpoisin tilanteeseen kuin tilanteeseen. Siihen on sitten helppo yhdistää hametta ja housua. Värivaihtoehdoista itse olen mieltynyt eniten pellavanväriseen.
Lisäksi kaipaisin kirkkaita värejä pellavatunikoihin. Vaikka pidän eniten maanläheisistä ja murretuista väreistä välillä olisi kiva piristää päivää myös esim. kirkkaan oranssilla tai keltaisella pellavatunikalla!

Satu kirjoitti...

Kun löysin mallistosi olin lähes mykistynyt,ne on just niin ajattoman tyylikkäitä. Voih, tahtoo noita tunikoita,kaikissa eri väreissä.Tunikat ovat siis ne mun lempparit.
Aivan ihanaa pellavaista...
Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Jos arpaonni suosii, niin ehdottomasti ostaisin tuollaisen ihanan tunikan.
Nuo rusetit olkaimissa ovat suloiset.
Kassikin kyllä olisi ihana...hmmm...pitääpä miettiä...ei kyllä minä tunikan ostaisin...:)

Kahdella arvalla mukana!

Tuija kirjoitti...

Töihin paluu häämöttää edessä ja näin ollen garderoobi kaipais vähän uudistusta. Tuota mustaa tunikaa mieleni tekisi kokeilla, koska nämä kehon pienennysprojektit eivät ota onnistuakseen ;-). Niin ja kahdella arvalla mukana.

Ihanaista viikonloppua!

-Tuija-

Annina kirjoitti...

Kassit ovat aivan ihania! Mielestäni ne tuovat sopivalla tavalla naisellisuutta bisnes- ja akateemisiin ympyröihin. Läppärin saa näppärästi mukaan ja vaikka muuten pukeutuminen menisi koodin mukaan niin kassisi tuovat sitä ihanaa "jotakin" Olisi muuten aika hieno lisä vaikka naisministerien käteen!

Pirttihirmu kirjoitti...

Tunika on myös minun lemppari. Sitä voi yhdistellä niin romanttisempaan kuin myös modernimpaan asuun sekä arkeen että juhlaan.Ihanan monipuolinen. Rakastan pellavaa!
Kahdella arvalla mukaan.

Rose-Marie kirjoitti...

Aina kuviasi katsellessa huomaan ihailevani vaaleanpunaisia laukkuja/kasseja, joissa on röyhelöä. Ne ovat vaan niin ihanan keväisiä ja raikkaita :)

Liisa kirjoitti...

Kyllä miun maun mukkaa on lyhyet pellavatunikat ja söpöinen röyhelökassi:)

Livingroom kirjoitti...

Tunikat olivsivat juuri minulle...ihanan rempseät, tyylikkäät ja piilottaa ylimääräiset kilot mukavasti. Yritin kerran ommellaa samantyyppinen tunika huonolla menestyksellä joten nyt vaikka jos saisin sitten ostettua... Kaikki värit käy - ihania ovat joka ikisen!

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Minä en osaa päättää, mikä on suosikkini. No juu, siis tunikahan se on ihan ehdottomasti, mutta väriä olen tässä jo pari kuukautta mielessäni pyöritellyt!:) Sitten kun pääsen lopputulokseen, niin voin sen vihdoin tilatakin. Tunika siis ihan ehdottomasti siksi, että kerrankin olisi vaate, joka kivasti peittää mahan, mutta on silti naisellinen:) Sopisi kivasti niin leggareiden, caprien kuin tiukkojen farkkujenkin kanssa. Syksyllä saapikkaiden kera, kesällä vaikka paljaiden varpaiden seuraksi:) Mutta se väri, oih se väri! Minähän olen ollut aina pinkin ystävä, silloinkin nuorena, kun se ei ollut edes muotia, niin pitihän minulla olla vaaleanpunaista yllä. Se olisi siis varma valinta. Mutta sitten taas valkoinen olisi niin kovin hehkeä ja keäsinen. Entäs beige sitten, maanläheinen väri, jota en juurikaan käytä ja siksi siinäkin olisi jotain uutta jujua. Ja musta taas, se peittäisi tämän suuren mahani, jonka ansiosta saan vähän väliä kuulla, olenko raskaana!;) Että mene ja tiedä sitten, pää on ihan pyörällä näiden ihanien tunikoidesi kanssa!:)
Kahdella arvalla lähden nyt kuitenkin tavoittelemaan sitä tunikaa, hyvähän se olisi päästä yhdellä värillä edes alkuun:)

aiai kirjoitti...

Ah, nuo ripmsukassit! <3

Marja-Liisa kirjoitti...

Ehdottomat lempparini ovat tunika ja rimpsukassi, jotka onkin jo laitettu tilaukseen. Näen ne vaatekaappini basic-vaatekappaleina nyt kesällä - pellavatunika peittämään aurinkoherkkää hipiääni ja kassi nahkakassin tilalle tuomaan ripaus naisellisuutta pukeutumiseeni. En ole rimpsujen ja röyhelöiden ystävä, mutta tuossa kassissa on sitä jotain tyylistä riippumatta. Blogisi olen selannut läpi useampaan kertaan ja aina tarttuu mukaan muutama hyvä ajatus. Kuvat ovat kauniita ja selkeitä. Eipäs olisi tullut mieleenikään, että farkkutakki voi näyttää noin hyvältä tunikasi kanssa. Lindexkin kiittää! Kävin hakemassa sieltä rimpsupuseroita kuviesi innoittamana. Muuten en olisi niihin vilkaissutkaan. Odotan innolla uusia ideoitasi ja kerron varppina blogistasi myös muillekin!

Aikku kirjoitti...

Suosikkini on tunika-jakku -yhdistelmä pellavakassilla täydennettynä.

Käytän mielelläni pellavavaatteita, koska ne ovat miellyttäväntuntuisia päällä, kesällä vilpoisia suojaten samalla auringonsäteiltä ja pitkäikäisiä. Pellavahan vaan paranee käytettäessä.

Itse asiassa nukunkin pellavalakanoissa, enkä juuri muunlaisia haluaisi käyttääkään.

Terveisin antibioottikuurilla olevaa Olli-koiraa hoitava Aikku-emäntä

Marjo kirjoitti...

Tunika on mun juttu, ajattoman tyylikäs ja rento. Paranee vaan käytettäessä, ihana materiaali. Rimpsulaukku on myös ihana, sellanen kiva "kesähörhelö".
Kaunista ja aurinkoista kevättä sinulle!

Jaana kirjoitti...

Hei!

Minä olen ihastunut pellava malliston tunikoihin ja kasseihin tai oikestaan kaikkeen, onhan se niin ihanaa tuo pellava! Ainuttakaan en vielä omista, huom vielä! :)

Rakastan valkoista ja harmaata väriä. Jos arpa onni minua suosisi, haluaisin ehdottomasti valkoisen tai harmaan tunikan.

Ihanan monikäyttöinen, sellaisenaan rento mutta tyylikäs ja ihan pienellä lisäyksellä eli pellavakukalla se on valmis juhlaan.
Kuvittelen itseni jo valkoinen tunika päällä, jossa kämmenen kokoinen pellavakukka, hopeiset korut käsissä ja kaulassa. Jalassa korkea korkoiset valkoiset avokkaat ja ohuet pitsicaprit. Olen valmis äitini 50 vuotis juhliin jotka juhlitaan kesäkuussa <3

Tunika on ihana vaatekappale, sopii kaiken kokoisille :)

Mukana ollaan 2 arvalla!

-Jaana-

tinttarus kirjoitti...

Tunika!Minulla on arkirakkaussuhde tunikoihin. Jokin aika sitten huikkasinkin tänne laatikkoon, että haluan sinulta tunikan tilata.VAlinnan vaikeuden edessä hiukan vielä pohdiskelen, mutta luvan jo annoin itselleni tilata kaksi:) Työkaverille huikkasin, kun tiedän, että kuuluu kanssani tunikanaisten kastiin, että kurkkaapa erästä blogia. Kerroin tien tänne luoksesi. Seuraavana aamuna kun menin töihin, oli tuo ystävä kera kolmannen työystävän ihastelemassa sivujasi:) Huokailivat ihastuksesta. Niin se sana kiirii.....
Viehätyin pussukkataskuihin. Ne ovat yksistyiskohdista hurmaavimmat!Ja helman epäsymmetrisyys viehättää silmää.
Ja kesähän paranee uudella kesälaukulla.
Oi, oi, kesä keikahtaa vierelle kepeästi, kun sen vastaanottaa pellavaisessa tunikassa, romanttinen huivi kaulalla ja suloinen kassi olan yli heitettynä. PAljain varpain tai tossukoissa.
Ihanan kokoelman olet loihtinut♥
Spagettiolkaimilla nilkkoihin asti ulottuvainen kesäliihotteluun oiva kuulostaisi juuri parhaudelta myös.

Onpa ihanaa olla nainen!

Paula L kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Paula L kirjoitti...

Minulla musta sekä pellavainen tunika,rakastan molempia ja odotan innolla kesää, että pelkällä t-paidalla ja tunikalla pärjää :)) Ison kassin tahtoisin, jos onnetar suosisi arvonnassa..ja ne iki-ihanat silmälasit ;)

Paula L kirjoitti...

...jäipäs sanomatta, että kahdella arvalla mukana...linkitin fb:n myös arvonnan :))

sari kirjoitti...

VAAHTERAMÄEN IIDA-näin olen nimennyt lempitunikani mallistosta eli pussitaskuinen tunika valkoisena/pellavaisena.Eikös näytäkin aivan Iidalta?Ja pellavahelmat hulmuamaan,kun kahlaa meren rantaviivaa öisellä Kreikan saarella.Voin jo kuvitella mielessäni,miltä se spagettiolkaiminen mekko tuntuu ja näyttää...Kiitos jo etukäteen toisesta blogista.

Krista kirjoitti...

Suomalainen materiaali pellava, samalla sekä yksinkertaisessa että romanttisessa lookissa, aivan ihana kassi. Toivon todella arvan suosivan. :)

Rose's house kirjoitti...

Ehdottamasti tunika, taskullisena, musta tai cacao.
Peittää hyvin kriittiset kohdat ;)
Toivottavasti arpa onni suosii..

..koko mallistosi on hieno..innolla odotan mitä uutta olet keksinyt =)

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa Naiset!

Ihania, luovia ideoita...VAU!
Tänäänkin puodista lähti mukaan monta pellavatunikaa ja kassia innostuneille leideille! Mahtavaa vuorovaikutusta, kiitos! Sain tänään sovittaa mamelokkien-prototyyppiä ja alkaa olla vain taskuja vailla valmiit...siis niin kauniit ja päällä kevyet, mukavat ja romanttiset! Ja se täydellinen alaosa-vaihtoehto kesään tunikoille trikoiden ja caprien rinalla....Terkuin, PIA

Unknown kirjoitti...

No ehdottomasti kokonaisuus !!! tunika-jakku-laukku yhdistelmällä niin että väreinä ainakin valkoinen,pellava ja musta. näistä kaikista tunikat sekä jakut !! ja olishan se mahtavaa että olisi laukkujakin ainakin musta ja valkoinen =o) oi miten käytännöllistä yhdistellä niitä ristiin rastiin, sen mukaan mikä fiilis on aamulla. Ehdottomasti juuri tällaiselle yli 40v naiselle sopivia, varsinkin minulle joka on vartaloltaan keskikehon rakentaja, tuo ikuinen ongelma (herkkusuu)
Ehdottomasti on minun tämän kevään hankintoja ja olen niin iloinen että löysin tämän blogin !!!!

T Nina kahdella arvalla mukana, valkoisiahelmia blogista <3

Lovviisa kirjoitti...

Tottamooses meikä tavottellee voittua kahella ja linkittää...Mekon pittää tuntua mukavalta ja näyttään näinniinku hyvältä :)

Henna73 kirjoitti...

Olen ihaillen katsellun mustaa pellavatunikaa. Vielä en sitä ole hankkinut itselleni, vaikka mieli on tehnyt. Uskoisin, että se on kesälläkin todella mukana käyttää ilmavuuden ja hengittävyyden vuoksi. Ja mikä tärkeintä: se on niiiin ihanan näköinen:D

Lettu kirjoitti...

Ehdottomasti paras on lyhyt valkoinen tunika, jonka
kanssa voi yhdistellä ihan minkä tahansa värisiä paitoja.
Se on simppeli ja vähäeleisen tyylikäs. Alaosaksi voi laittaa housut, leggingsit, hameen tai mekon. Näistä
uutuuksista olen eniten ihastunut tuohon pikkukassiin,
jonka tietenkin haluaisin valkoisena. Kesällä valkoinen
tuntuu parhaalta väriltä. Ja pellava on ihanan mukava
materiaali ja rypyt vain tekevät kankaasta entistä
ihanemman.

Tellu kirjoitti...

Minun suosikkini on Tunika ilman taskuja,,,tosin olen kuin lapsi pakastealtaalla valitsemassa jäätelöä joka ei osaa päättää mitä ottas,,,eli ottaisn kaikkia värejä. Se miksi valitsisin Tunikan on se että se vaan on mun tyylinen ja rakastan pellavaa, se sopii niin hameen kuin housujenkin kanssa,,,monikäyttöinen.

Mukana kahdella arvalla =)

bellagio kirjoitti...

Eiliseen tyttöjen tapaamiseen valitsin uuden pellavan värisen pidemmän tunikani. Pellavakukka rintaan, legginssit ja saappaat jalkaan. Saunan puhtoisena ja punaposkisena paikalle pölähdettyäni rakkaat ystäväni ihastelivat tyylikkyyttäni ja olin kuulemma kuin "nukke". Minäkö? :))
Ihana tunika joka lähtöön...!

Sally kirjoitti...

Ihastuttavia tuotteita! Itse en ole lainkaan tunikatyyppiä, mutta rimpsukassi asun mukaan eri väreissä olisi viehko kuin kukka rintapielessä ja sopisi kesäiseen toimistotyyliini. ♥ Yhdellä arvalla mukana kokeilemassa onneani.

Marika-Valkoista&Rustiikkia kirjoitti...

Heissan!
Ehdottomasti tunika taskuilla...mulla on jo 3 ilman taskuja,ja neljäs tulossa,mutta seuraava taitaa olla taskullinen.Myös jakku on todella tyylikäs,sekin on ostos listalla...ja kasseistani olen tykännyt PALJON!!
Nyt vain odottelen innolla mamelukkeja,niitä onkin saatava joka väriä<3<3
Musta tunika vielä puuttuu,joten sen varmaan ottaisin,jos voitan???
Olet todella onnistunut mallistosi kanssa!!!
Haliterkuin,Marika

Anu kirjoitti...

Ihanahan tuo sinun mallistosi on ihan kokonaan, mutta jos nyt arpa sattuisi suosimaan niin kyllä minä taitaisin kartuttamisen aloittaa tuollaisesta ihanan monikäyttöisestä tunikasta :) Musta olisi tietysti tyylikäs ja läpi vuoden käytettävä, mutta toisaalta mielisin kyllä tuota ihanaa vaaleanpunaistakin, vaikea päätös.

Ja ihania ne on nuo kassitkin!!!

Lisäosia odotellessa...

Anu kirjoitti...

Niin ja kahdella arvalla mukana, unohdin mainita, tietenkin...

Nuppu Home kirjoitti...

Kaikki pellavatuotteesi ovat ihania. Jos arpaonni suosii, valitsen ehdottomasti baby pink sävyisen tunikan. En ole vielä nähnyt tuotteitasi livenä, mutta jos onni nyt suosii arvonnassa, niin veikkaampa sinun saavan uuden asiakkaan :-) Ihanaa Wappua sinulle.

Sofia kirjoitti...

Kaikki pellavatuotteesi voisin kaappiini kaapata; voi kun voittaisin lotossa niin voisin haaveeni toteuttaa. Mutta jos arpaonni suosisi niin voisin aloittaa ostamalla taskullisen tunikan ja siihen rintaan ihanan pellavakukkasen. Olisin maailman onnellisin tyttönen :)

Saga kirjoitti...

Pintamuodin seuraaminen ei ole minun juttu, haluan kuitenkin pukeutua tyylikkäästi, mutta oman näköisesti ja ajattomasti. Suosin mielelläni laadukkaita, pitkäikäisiä, ajattomia ja monikäyttöisiä vaatteita, jotka sopivat niin työhön kuin vapaa-aikaankin. Kun vaatteesta löytyy vielä jokin juju, vaikka pienen pieni yksityiskohta, niin se on piste i:n päälle. Pellavamallistosi kokonaisuudessaan edustaa kaikkea, mitä edellä luettelin ja paljon muuta. Jos oikein vallan hulvattomaksi alkaisin, niin kesäksi ehdottomasti mintunvihreä lyhyt tunika olisi niin must ja olalle ihastuttava röyhelökassi ja ei kun menoksi…

ps. Postitse en ehkä uskalla tilata, mutta ei hätää, olen tulossa käymään Espoossa muutaman viikon kuluttua ja saatanpa poiketa puotiisi. :)

Ainosofia kirjoitti...

Hei Pia,
minun oli tarkoitus arvontaasi osallistua, mutta enkö sitten jättänytkään kommenttia.

Mutta nyt jätän :)

Minullahan onkin se ihana ihana pellavatunika jo ja blogissakin niitä kuvia on näkösällä.

Pidän tosi paljon mallistostasi ja mameluukit ovat tosi hieno idea...voinpa vaan kuvitella.

Jos vielä lisää sinulta niin ehkä se valkoinen pellavatunika taskuilla olisi se mun juttu.

Tai mustana, tai joku noista ihanista kasseista. Tai KAIKKI!

Tai sitten - ne MAMELUUKIT...minulla yhdet sellaiset löytyykin, mutta uskonpa, että mallistoosi tulevat ovat semmoset must! juttu!

Linkitän arvonnan blogiini ehdottomasti. Eli 2 arvalla mukana <3

katariina kirjoitti...

Hei:) Uskon vakaasti, että mallistostasi mieleisimmät tämän kesän vaatteet ovat valkoinen tunika ja pellavan värinen jakku, mahdottoman hyvä yhtälö. Suomi ei niin kuuma maa ole että jakkua ei iltaisin tarvis ja tunika on monikäyttöinen, alle vaan hame tai caprit tai leggarit tai kuumalla ilman ja peittää mukavasti makkarat mutta ei näytä äitiysmekolta. Leveällä vyöllä saa eri ilmettä. Olen ihastunut KAIKKIIN tuotteisiisi ja odotan innolla spagettiolkaimista tunikaa jonka varmaan ostan mustana itselleni, laukut minulla on jo, vielä eivät ole päässeet käyttöön, mutta pian!

katariina kirjoitti...

Ai niin, linkitän, joten 2 arvalla mukana:)

ElliGiselle kirjoitti...

Valkoinen tunika on ehdoton suosikkini, heti kakkosena tulevat pellavan värinen jakku ja röyhelökassi. Niiden tilaamisesta olen haaveillut jo pitkään. Tunikan malli on ihana ja armollinen, peittää sopivasti tällaistä päärynävartaloa. Tunikat ovat tyylikkään ajattomia, niitä voi yhdistellä hyvin monipuolisesti erilaisten alaosien kanssa, myös värit ovat helppoja yhdistää muuhun vaatetukseen. Pellava on materiaalina ihan ehdoton, sen käy niin arkeen kuin juhlaan, paranee vain pesuista ja pidosta. Rakastan pellavan rouheaa luonnonkauneutta. Pellavamallistosi on kaunis ja naisellinen, sopivan tyylikkäästi röyhelöä. Odotan mielenkiinnolla uusia malleja, pellavainen maksimekko olisi omalla toivelistalla..

Pia S kirjoitti...

Hei ja hauskaa vappua!
On aika mahdoton valita yhtä ihaninta kaikkien ihanuuksien joukosta mutta valkoinen tunika taskuilla olisi minulle käytännöllisin kun sopii kaikkien
värien kanssa.
Päivittäin käyn sivuillasi pohtimassa tunikan tilausta mutta kun en osaa päättää pituutta..ehkä nyt kesäksi saisin aikaiseksi tilauksen tehdä. ja huivit joita sivuillasi on on ihania..

Mervi kirjoitti...

Tervehdys, ja Hauskaa Vappua!
Kaikki pellavatuotteet ovat suosikkeja, voisin aloittaa vaikka lyhyestä pellavatunikasta ja iso laikku kaveriksi olisi kiva :)

mira kirjoitti...

Moi.
Piti elää 40 vuotta kohdatakseen vihdoin oman tyylini pukeutua. kiitos tästä kuuluu Pialle :)
Tunika on kuin toinen iho päälläni, niin kotoinen oloni on kun siinä kuljen. Jokainen askel tunika ylläni on kuin suuren unelman toteutuminen- ei enää vaikeita vaatevalintoja...Jos mukaan ei lasketa värien valinnan vaikeutta:)

Kenties arpaonni auttaa väriskaalan laajennuksessa..hope so!

Riitta kirjoitti...

Olen ihastunut tunikoihisi ja rimpsuja rakastavana tuohon roosaan laukkuun ! Mielikuvissani astelen kesäisellä metsätiellä valkoinen tunika ylläni pitsilahkeisten trikoiden kanssa olalla keikkuu tuo roosa rimpsu kassi, hymyilevissä huulissa samaa sävyä...matkalla juhannustansseihin ♥

PikkuBertta kirjoitti...

Kun löysin blogisi,niin heti tykästyin pellava tunikoihin.Ja palaankin aika-ajoin ihastelemaan niitä tänne sivuillesi.
Tunikat ovat NIIN ajattomia ja kaunis mallisia...kuitenkin nykyaikaisia,ei mitään säkkejä....pellava materiaalina kuuluu jo suomalaiseen perinteeseen, aivan kuin isoäidin aikaiset pellavaiset liinavaatteetkin.Pellava tunikat jatkavat näin nykyaikaisessa muodossaan jopa suomalista kansallisromanttista
tyyliä.Tässä on vaate,johon kaikki naiset haluavat pukeutua.
Myös minä,ja jos arpaonni suosisi,niin ostaisinkin ENSIMMÄISEN tunikani sinun mallistosta:)

Anne kirjoitti...

Ihana blogi ja upea pellavamallisto,wautsi! Mustan tunikan haluaisin. Musta on värinä niin helppo ja sopii farkkujen kanssa. Kaikki värit ovat kauniita ja kesällä sopis kyllä vaaleammat sävyt. Mielelläni kantaisin myös pellavakassia-ovat kauniita.

anne-maj kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
anne-maj kirjoitti...

Jaaha, nyt olen kolmen ihanan tunikan onnellinen käyttäjä ja omistaja.
Tänään ostin sen ihanan valkoisen taskullisen pitkän pellavatunikan ja mieltä ja "kaivertamaan" se ihana piekku pellavalaukku rimpsureunalla!

TapiPetit kirjoitti...

Pidän eniten tunikasta jossa taskut (musta tai valkoinen). Tunikan kanssa on kyllä oltava myös tuo isompi kassi olalla.

Lovviisa kirjoitti...

Kyllä se taitaa olla ihan minun juttu tämä vaaliansininen hempsakka kesätunika...Armollinen rouvan selekävöllyille :)

Sari_Suu kirjoitti...

Pellavatunikasi ovat tosi makeita. Materiaalina pellava vaan paranee käytettäessä ja iän myötä -> niinkuin nainen ja viini.

Unknown kirjoitti...

Vaikka en ole kovin deluxe itse,ihastuin siihen malliin! Olkanauhojen napit tasoittaisivat epäsuhtasia tissejäni ja leveä kankku jäisi helman alle piiloon ja aivan ihastuttavat tyttömäiset taskut voisi tunkea täyteen nameja:)) ja väri olisi kuitenkin valkoinen tai luonnon pellava..vaikka musta hoikentaisikin Pah :)) olen mukana 2 arvalla

mmaitokahvia.blogspot.com kirjoitti...

Pellavatuotteesi täydentävät toinen toistaan ja ovatkin siksi erittäin kauniita. Helppoja yhdistellä ja ajattoman tyylikkäitä!Mikä parasta, pellava on kaunista ja ihanaa päällä.
Itselläni on yksi tunika ja haaveilen jo muistakin sävyistä. Niin ja pieni rimpsukassi on huippu! Ensin sen nähtyäni ajattelin ettei oman kassini tärkeimmätkään tavarat tuohon mahdu mutta toisin kävi! Sehän kätkee sisäänsä muunmuassa:kukkaron,puhelimen,meikkejä,purkkaa,kangas-vara-kassin,avaimia,jopa kaksivuotiaan varavaipan ja unirievun. Eikä edes tee tiukkaa :)
Kassi on tällä hetkellä lemppari..eiku tunika..eiku..no kaikki on ihania! Toimisiko pellava huivina? Siinä pieni vinkki lisätuotekehittelyyn..
Terkuin Milla. :)

Sarkka kirjoitti...

Kyllä tuo tunika vaan on se ihanin juttu, mutta kokonaisuus ratkaisee ja yhdessä ovat kyllä tuon kassin kanssa aivan ihana yhdistelmä!

lentoemo kirjoitti...

Suosikin valinta pellavamallistostasi ei ole mikään ihan helppo tehtävä; paljon ihanuuksia lempimateriaalistani. Valintani kuitenkin taitaa osua mustaa pidempään tunikaan, saisikohan sitä muuten deLuxe-mallina eli taskuilla ? Taidan olla Peppi Pitkätossun henkinen isoäiti, vaatteissa pitää olla tilaa toimia ja tilavat taskut jonne keräillä pikku aarteita, joita tulee vastaan kunhan vain silmät ovat auki... (ja joka mummon selviytymispakkauksen eli purkkaa ja pillimehua voisi sitten pakata tuollaiseen ihanaa frillakassiin.)

Kati kirjoitti...

Ihana arvonta!!! Olen jo pidemmän aikaa haaveillut sun ihanista tunikoista, mutta kukkaron pohja on näkyvissä kaiken aikaa :/ joten olen joutunut tyytymään haaveiluun :( Äitinä tulee aina tingittyä ensimmäisenä omista jutuista...

Mutta jos mulla kävisi tuuri, haluaisin ehottomasti ekaksi pellavanvärisenä tunikan ja sitten mustan ison kassin :)

Mä yhdistäisin tunikan varmasti useimmin valkoisten caprilegginsien kanssa ja sitten vaaleiden kapeiden farkkujen kans. Tunikan vois yhdistää myös toisen mekon päälle tai miksei myös mun iki-suosikkieni valkoisten pellavahousujen pariksi. Rannalla voisin pitää tunikaa pelkästään uikkareiden päällä. Oi, tule kesä jo!

Pauliina kirjoitti...

No niin nyt lähdetään metsästämään arpajaisvoittoa... ;) Täytyy myöntää, että olen useampaan kertaan jo katsellut, haaveillut, miettinyt, ihastellut tätä pellavamallistoa tulematta oikein mihinkään päätökseen tai ainakaan ostopäätökseen.Mielessä on pyörinyt kysymykset -miltä ne näyttäis mun päällä, pukisiko ne tällaista 25v. nuorta äiti-ihmistä, olisko ne sellaisia mun vaatteita...- Olen kerran saanut pellevamekosta pikkusiskoltani kommentin, että ihan kiva säkki(sellaisia en enää kaipaa!), saiskohan sun tunikasta jonkin muun kommentin, kenties ihailevan :)

Mä haluaisin selvittää nämä muutamat mun mysteeri mietteeni, mut sehän ois ratkaistu sillä, että arpaonni suosisi minua tässä kohtaa niin ei tarvitsisi enää jahkailla vaan voisin rohkeasti tilata sulta jotain kivaa!! Päätyisin muuten varmaan tunikaan JA kassiin.

Ideoita... itse kaipaan aina kivoja hiuskoristeita, kukkia, pantoja, solmittavia huiveja.. sit tohon rimpsukassiin jatkoa-pieni kolikkopussukka :)

Anonyymi kirjoitti...

Tunika ehdottomasti minun lemppari ja väreinä, valkoinen, pellava, vaaleansininen siis vaikea päättää mikä olisi paras, musta kuitenkaan ei ole minun väri. Ihania asusteita sinulla vilahtaa aina kuvissa, olen ihan huivifriikki joten tunika yhdistettynä röyhelöhuiviin olisi niin ihana kesäjuttu ja täällä pohjoisessakin tarkenisi :)
Pia

Katja kirjoitti...

Olen pitkään ihaillut tunikoitasi ja ne ovat aivan ihania kaikissa väreissä! Kuvien perusteella sopivat vaatteen kuin vaatteen kanssa hyvin yhteen ja vielä ihanan rimpsukassin kera =)

Sisustuksestamme löytyy paljon pellavaa, mutta vaatekaapistani ei vielä ensimmäistäkään pellava vaatetta.
Tälle kesälle tarvitsee melkein ensimmäinen tunika hankkia, että pääsee itsekin kokeilemaan ja toteuttamaan kaikki ihanat vaatekokonaisuudet.

Elämän Helmiä kirjoitti...

Olen ihastellut tunikoitasi ja meinasin jo saada tilattuakin, mut sit yksillä messuilla oli aikalailla samantyylisä, mutta ei toki niin ihania ja se jäi sieltäkin ostamatta. Nyt haluaisin sellaisen, mutta pitää vähän antaa talouden tasottua (poika muutti kotoa ja sitä on auteltu uuden kodin laitamisessa), niin enkähän minäkin sinulta tunikan tilaa. . . . . ja miksikö, että saisin ihanasti peitettyä jenkkakahvani ja pienet pallukat vartalossa, väljässä vaatteessa, hih!
Joten mukana arvonnassa innolla ja toivottavasti onnellakin.
-päivi-

janinarosaj kirjoitti...

Löysin tänne tänään, ja rakastuin todella sun mallistoon! Valkoinen de luxe -tunika on aivan ihana, ja laukkuhirmuna tykästyin toki kassiinkin. Jakku ja huivikin näyttää kivoilta...voi, ja tähän piti valita yks lemppari! Vaikeeksi menee, mutta ehkä ottaisin kuitenkin tuon kassin. Se on vaan niin söpö, romanttinen ja niin mun tyylinen! <3

mankipeipi@hotmail.com

Kisa kirjoitti...

Tunika taskuilla on suosikki! Ja yhdellä arvalla mukana.

Fanny Amanda kirjoitti...

Tunikat ihania...kaikki värit. Ihana vaate toimistoon kesäkuumalla. Ei haittaa vaikka rypistyy, käyttäjäkään ei enää aivan sileä ole :)Alaosaksi kivat caprit ja kengiksi Avarca de Menorcat. Se on siinä!