www.bypias.com

www.bypias.com

17. lokakuuta 2012

FASHION SHOW PICS...

Merjalla BY PIA´S Tunikatoppi (UUTUUS) ja Housut

Vihdoin palattu taas arkeen ihanan tapahtuman jälkeen...sain nämä upeat kuvat Kuulastajakepeää-blogin  Tuirelta. Oman pikkukamerani otokset olivat kyllä sumeita näihin verrattuna, ei oikein enää huvittanut julkaista nämä nähtyäni...Tarjoilut olivat makoisia ja kaunista katseltavaa...tunnelma vanhassa Balderin talossa Piirongissa ihastuttava!Supermalleja nämä naiset, kaikilla BY PIA´S Pellavavaatemallistoni luomukset päälle stailattu.
Olen kyllä itsekin hiukan ymmälläni kuinka hienolta näyttää ja vaatteeni myös tuntuvat hyviltä naisten päällä...


Tapahtumassa oli tuttuja kasvoja ja uusiakin vieraita, lämmin tunnelma! Ja kiitos, että tulitte sateisena syyspäivänä paikalle...tällaisia juttuja on kannustavaa järjestää jatkossakin!
Pakko kertoa Tuiren kampauksesta, sitä on ihailtu paljon. Olen ammatiltani kampaaja ja sielultani käsityöläinen ja stailaaja. Halusin hänelle nostalgisen lookin, sillä Tuire on romanttinen tyyliltään. Nopea 15 min. kampaus syntyi ihan vapaalla kädellä rullaten ja mutoiluraudalla kiharat, sitten vain lakkaa ja paljon pinnejä. Olen välillä postannut täällä joitain hiuskuviakin ja puhelin on soinut sen seurauksena ahkeraan kampaaja-aikoja kysellessä. Olen tehnyt kampaajan työtä jo 12 vuotta ja asiakaskuntani on niin vakituinen, ettei uusille asiakkaille ole oikein aikoja. Toki, voit kysyä mutta varaudu 3 vko odotusaikoihin...siksi en ole kovasti korostanut täällä perusammattiani.Kaikki johtaa kuitenkin toiseen...ja uskon, että ammattini myötä olen voinut perehtyä suomalaisen naisen tyyliin ja toiveisiin. Vaatteiden suunnittelussa hyödynnän tätä oppimaani ja kuulemaani...
Te, jotka omistatte jo kesältä Mameluukit, joista tuli myyntimenestys Kalastajan Vaimon postattua ne päällänsä. Tässä hyvä esimerkki, miten käyttää niitä tähän kauteen. Itselläni on sen verran paksut pohkeet, etten saa mitän lahkeita saappaiden sisälle (hyvä että edes sääret). Ja pitkien saappaiden kanssa pidän nämä capri-pituiset mameluukit ja nilkkurien kanssa pitkät versiot. Pellavahousuni ovat ihania, lämpimiä koska tukevaa, paksumpaa pellavaluokkaa. Sopivat arkeen ja vapaa-aikaan rennon "maihari"maisuutensa ansiosta ja sitten myös siistiksi housuksi työhön ja juhlaan.
Rakas Heidi-tätini oli seniorita-mallina. Päällä UUTUUS-Röyhelöjakku valkoisena, aika karkki!TINE K:n Showroom oli myös avoinna ja Sanna myi ihania huiveja koruja ja yksittäiskappaleita special-hintaan...Maarit toimi kassaneitinä ja joutui myymään malliksi pitämänsä tunikan päältänsä! KIITOS Maarit taas sinulle...!!


Tarja häikäisi upeassa mustassa Luxus-mallistoni Pellavapuserossa, jossa vielä ihana korsettiselkä nyöreillä...


Hieman sumuinen mutta ihana tilannekuva, jossa Tarja "Catwalkilla". Alaosana ne one-and-only maailaman luultavasti ainoat vartaloa muotoilevat PELLAVAHOUSUT...BY PIA´S.Terkkusin, PIA

5 kommenttia:

Tuire kirjoitti...

Olet niin uskomattoman taitava! Viihdyin todella vaatteissasi. Oli ihana tavata lukijoita ja bloggaajia. Ja tietysti kiva tehdä ostoksia hyvässä seurassa. Kampaus on niin kaunis. Tulisipa kutsu juhliin, niin varaisin heti kampausajan!
Kiitos vielä Pia!

Heidi kirjoitti...

Kiitos iloisesta ja rennosta illasta. Hauskaa oli tavata muita bloggaajia ja lukijoita. Kuvat nostaa hymyä huulille vielä pitkän aikaa. Iloista keskiviikkoa sinulle :)

Hanne kirjoitti...

Ihanat juhlat teillä!

Ainosofia kirjoitti...

Ihania ootta kaikki <3

Maria-Amanda kirjoitti...

Tuo viides kuva, ihana asukokonaisuus! Hienot tunnelmat:) Täytyy alkaa tutkailemaan mallistoasi,todella ihana.