www.bypias.com

www.bypias.com

12. lokakuuta 2012

NEWS-RED ENERGY!



HEI, tähän harmaaseen vuodenaikaan on saatava VAHVAA VÄRIÄ!
Olen valinnut mustan, valkoisen, beigen ja ruskean rinnalle tämän ihanan punaisen pellavan.
Hehkuva, voimakas ja trendikäs PUOLUKANPUNAINEN!
Olen punaisen suhteen kranttu, minulle ei kelpaa tavallinen Joulun-tai tonttulakin punainen, tähän kaunokaiseen sävyyn törmätessäni ihastuin - tänne mulle, HETI ja PALJON!



Villa unelman Jouluinen fiilis synnytti paljon ideoita! Pian jo puimme punaiset ylle...
Merjalla päällä röyhelöjakku, jota löytyy jo valmiina Puodistani eri kokoja!
Punaisesta pellavasta valmistuu tunikoita, jakkuja, pellavamekkoja ja mini-malliston lastenmekot.
Nyt voi äiti ja tytär pukeutua Jouluna ihaniin punaisiin pellava-mekkoihin!



Sähköposti täyttyy tilauksistanne joka päivä! Olen iloinen, että olette niin innolla mukana BY PIA´S 
pellava-maailmassa.
Tuskin maltan odottaa verkkokaupan aukeamista marraskuussa, sillä tuo s-postilla tilausten hoitaminen on kyllä hiukan haastavaa, niin teille kuin meille. Koittakaa kestää, homma muuttuu huomattavasti selkeämmäksi verkkokaupassa!



Täällä verkkokauppaa rakennetaan kovaa vauhtia ja voisinkin laittaa pystyyn viikonloppuna arvonnan, jossa kysyisin teiltä mielipiteitä hyvän/huonon verkkokaupan kriteereistä! JEE, hyvä idea!
Palkinnoksi tähän fiilikseen tietysti UUTUUS-Punainen tunika omalla koollasi...



Nauratin Merjaa jutuillani ja siitä syntyi tämä hurmaavan luonnollinen kuva! Merja toimii hoikkis-mallinani ja minä itse edustan, öhöm-hiukan "järeämpää" naisvartalomallia.
Tarkoituksenani on aloittaa kuvaukset erilaisista naisista asuissani-on jo ollut jonkin aikaa TO DO-listalla! Ekana kuvaan yli 60v. tätini, hän suorastaan pölli vaatteeni kesälomareissulla ja hyvin sopi hänelle pellava-vaateyhdistelmät...



Pian näette kuvia Bloggaajista BY PIA`S asuissa. Heidät laitetaan koreaksi hiuksia ja meikkejä myöten maanantaisessa Piirongin "Private shopping Party"-tapahtumassa, jossa järjestän pienen fashion shown. Voit laittaa vielä meiliä info@piironki.fi mikäli mielit mukaan. Katso kutsu aiemmista postauksistani...




Terkuin, PIA

2 kommenttia:

Henkkumaaria kirjoitti...

Täällä yksi punaisen ystävä... Minulla on musta, harmaa ja viileät punaiset sävyt ainoita, joita käytän itse. Siksipä tuo punainen kenties niin kolahtaakin nyt! Tykkään kovasti!!!

Maria-Amanda kirjoitti...

Onpa kauniin punainen! Itse käytän paljon värejä asuissa ja näiden vaatteidesi mallit, romanttisuus kiehtovat kovasti. Onneksi löysin blogisi :)