www.bypias.com

www.bypias.com

19. lokakuuta 2012

TO DO...UAAAAH!

Tyyny BY PIA´S, Kuvauspaikka Hannelen ja Pekan koti

Lista on pitkä, silmäpussit ei peity enää millään valokynällä...yövuorot on otettu käyttöön! Väsyttää, mutta kun on niin kivaa tekemistä...alkuviikon muotishow meiningistä kodin tekstiileihin. Ompelijoilta saapui tänään ISO satsi IHANIA vaatteita, mukana kaksi UUTUUS-vaatetta sekä kodin tekstiilejä!


Mustasta, ylellisen sileästä 100% pellavasta tulossa verhot solmimisnauhoilla IHANAT! Ja sitten vielä pöytäliinoja eri kokoisena...Sovin jo Vaaleaa Unelmaa-blogin Riikalle kuvaukset.
Huomenna menen Helsinkiin Muotimessuille ja sitten saan ulkomaisen vierailijan, pellavatehtaan edustajan jonka kanssa hiomme kauppoja tulevista väreistä jne...Täytyy sanoa, että maailmantilanne vaikuttaa jo kaikkialle yritysmaailmaan. Ylellisen ja vahvan pellavan "metsästäminen" on vaikea homma ja minulle kun ei kelpaa valtaosa valmiista väreistä. Nyt suunnittelen jo väritkin itse ja sitten niitä valmistetaan vain minulle, haastavaa...ARVONTA on päättymässä, arpaonnea teille ja kiitos lukuisista, hienoista vastauksistanne...!

Yöterkuin, PIA
1 kommentti:

Merja K kirjoitti...

Tsemppihaleja sinne suuntaan :)