www.bypias.com

www.bypias.com

29. lokakuuta 2012

MEKKOMEININKIÄ-BY PIA´S STYLE


Tykkään vaatteista, joita voi käyttää ympäri vuoden. Pellavamekko toimii kesällä ja matkoilla hellemekkona ja muutoin se puetaan tunikaksi farkkujen, legginsien kanssa. Alle vain trikoopaita ja huivi kaulaan lämmikkeeksi...



YSTÄVÄMYYNTI ensi sunnuntaina 4.11. Espoon Puodillani klo 12-15. Os. Saarnimäenkuja 6 A, 02760 Espoo (n. 1km Espoon keskustasta)! Sisustuskirppis ja tarjoilua tapahtumassa, 30 ensimmäiselle yllätyslahja! Maksutapa käteinen ja kortit...Kaikki lämpimästi TERVETULOA!



Mahtavia tarjouksia, mallistosta poistuvia värejä ja malleja jopa -50%. Samoin mallikappaleet/prototyypit -50% löytökorista! Loput Ruotsalaiset käsintehdyt CALOUT -20%
Pääset myös sovittamaan UUTUUKSIA, joita ei vielä esitelty. Puodin rekvisiittaa ja  kalusteita myynnissä sisustuskirppiksellä! Jos haluat liittyä BY PIA´S Linen Living-clubiin, voit osallistua paikan päällä arvontaan jättämällä yhteystietosi. Palkintona PELLAVA-YLLÄTYS!



Alla kuvissa on toistaiseksi mallistosta poistuvat värit: LATTE ja GRAFFITI. Puodilta löytyy vielä hajakokoja mekoissa ja tunikoissa näissä väreissä!



Lookki, jossa Merja viihtyy töissä ja kotona! Mukava, kotoisa, rento ja tyylikäs...



Tilaajille tiedoksi: suosittua pellavamekkoa/tunikaa valmistetaan tällä hetkellä väreissä: musta, pellava, valkoinen, punainen ja tulossa on MAROON!



Terkuin, PIA

2 kommenttia:

Emppu kirjoitti...

Voi mitä ihanuuksia! Haluaisin niin lähteä paikanpäälle, mutta on muuta ohjelmaa. Aletuotteet ei ilmeisesti ole tilattavissa?

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi oi, graffiti niin kaunis sävy ja tuo mekko todella kaunis!