www.bypias.com

www.bypias.com

13. lokakuuta 2012

SHOW TIME-SOON!


Lauantai-iltaa kodinhengettäret! Ensiksi täytyy sanoa, että olette olleet ihan huippuja vastaamaan ARVONTA-kyselyyni...NIIN kullanarvoista tietoa minulle, kun täällä valmistellaan vaihe-vaiheelta Verkkokauppaa syntyväksi. Uusille vierailijoille tiedoksi: ARVONTA käynnissä, kts. edellinen postaus!



Odotan innolla maanantaita! Silloin "Private shopping Party" Piirongissa, 50 ilmoittautuneiden  lista on jo täynnä mutta päätimme Piirongin tyttöjen kanssa että mukaan mahtuisi vielä muutama! Tarjoilut on mitoitettu 50:lle, mutta tarjolla on ehdottomasti silmänruokaa, kaikkea ihanaa hiplailtavaa ja shopattavaa. Mahtavia huipputarjouksia Piirongin, Hubschin, Tine K:n, Nougatin mallistosta! Kasperiinan lumoavat käsityöt ja BY PIA`S Pellavavaatteet ja HOME-mallisto.
Yllätys-tarjoukset myös tuotteistani, tuon kahden tunnin aikana!



Lohdutuksena kaikille Teille, jotka ette pääse sieltä kauempaa osallistumaan tapahtumaan. Verkkokauppani auetessa marraskuussa, silloin huipputarjouksia KAIKILLE avajaisten yhteydessä!



Nämä kuvat Piirongin yläkerrasta, jossa toimii Private-Showroom, kuvaaja Krista Keltasen studio ja sinne normaalisti yleisöltä pääsy kielletty. Aivan ihana atmosfääri kera ihanien tuotteiden!



Illan aikana ylä-kerrassa vaatteitani esittelee malleiksi puetut Blogistit leikkimielisen Fashion Shown merkeissä.



Muistakaa osallistua ARVONTAAN ja se onnistuu jakamalla "ilosanomaa" Facebookissa ja peukuttamalla...sitten vain kommentteja boxiin kysymykseeni liittyen!

Ihanaa viikonloppua! Terkuin, PIA

1 kommentti:

Heidi - omankodinonnea kirjoitti...

Oikein mahtavaa iltaa teille!:)