www.bypias.com

www.bypias.com

28. maaliskuuta 2013

ALL SET - GRANDE FINALE


AVAJAISET LA 30.3. KLO 10-18

Puodilla on huiskittu; vuoroissa ja tehotiimi-naisten voimin! Mukaan on liittynyt myös kaksi nuorta artesaani-opiskelija neitokaista loppukevääksi. Loppurutistus ja kaikki enää vailla pikkunaulakoita, lisähengareita ja pikkutuunausta...kiitokset Maarit, Riikka ja Merja. Aina niin pirteä Jonna piipahti puodilla ja olalle tarttui heti supersize SHOPPING BASKET Tine K:lta johon mahtuukin sitten vaikka mitä,-),-)Avajaisissa tapaatte myös mallimme Jonnan sekä minut ja myymälän uuden myyjättären!
Olemme valmiina palvelemaan teitä parhaamme mukaan, jotta kaikille löytyisi ihan oma BY PIA´S lemppari-asu. Juhlistamme avajaisia kera kuplivan, joka aloittaa ihanan kevätkauden!Uutta saapuu ompelijoilta kokoajan, kuten tämä herkku...joka sai meidät kaikki huokailemaan ja tekemään varauksia omilla koollamme!Löytökorit on lastattu pellavalla; vaihtuvan värimalliston viimeisiä kappaleita, mallikappaleita, protoja, kuvauksissa käytettyjä edullisin tasahinnoin avajaisten SEASON SALES teemalla. Moni kysyikin näitä yksittäiskappaleita verkkokaupan puolelle, mutta koska ovat valtaosin ainokaisia niiden kuvaukset aika työläitä ja tiedän, että kun saatavilla vain yksi kpl aiheuttaa enemmän närää siellä kuvaruutujen takana.
Keksimme kyllä teillekin, jotka kaukana asutte jotain kivaa verkkokauppaan! Kannattaa osallistua Facessa VIP-asiakkaaksi, tuolloin saatte kampanja-ostoetuja ym. muuta kivaa kuukausittain. Aikaa osallistua on enää viikonloppuun!Ihanan sisustusnurkan uudessa Shopissamme tarjoaa Cafe Latte Spirit-Lifestyle Leppävaarasta, valikoimassa mm. Durancen tuoksuvat ihanuudet ja Tine K.
Vielä kerran infoa BY PIA´S Pellava-Shopin sijainnista. Eli Espoon keskustan vanha Juna-aseman keltainen Makasiini, ihan radan vierellä! Edessä bussipysäkit, talon päädyissä ilmaiset parkkipaikat. Kirkkojärventie 3. Alle 2 km Espoon Ikealta, Turunväylältä ja Kehä III. Maailman helpoin tulla! Talon seinissä isot kyltitykset...
NÄHDÄÄN!
Terkuin, PIA

1 kommentti:

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi mikä jätte veska! :D Ihan huippu!