www.bypias.com

www.bypias.com

26. maaliskuuta 2013

RUMA ANKANPOIKANENEspoon Aseman wanha makasiini on taas herätetty henkiin! Ulkoa rappio"romanttinen" puutalo on tässä kesäkuvassa huomattavasti hehkeämpi Rouva kuin nyt loskan keskellä. Olen iloinen siitä, että makasiinin käsityöperinne jatkuu...sillä usean käsityöläisen yhdessä ylläpitämä Lahjatupa toimi talossa melkein 15 vuotta. Ja nyt on tupa täynnä ateljee-käsityönä ommeltuja BY PIA´S pellavavaatteita ja kodin tekstiilejä...Ihan helpolla ei tämäkään hanke ole toteutunut, makasiinin nurkkia on tiivistetty sisäänpyrkivän kylmän takia urakalla. Sisäpuoli on nähnyt täyden muodonmuutoksen...ulkopuoli on onneksi museoviraston heiniä!Urbaani lähiympäristö elää ympärillä ja heti ovesta astuttua maailma muuttuu...Koemme tunnelman sisällä jo nyt kodikkaaksi, ja valoisaksi 1000 valkoisen maalilitran jälkeen...

Uutta toimistotekniikkaa juuri rakennellaan, sekaisin on ollut printterit ja härvelit. Paketteja kääritään komeat pinot olosuhteista huolimatta postiin lähetettäväksi joka päivä!Puoti on valmis vastaanottamaan vieraita lauantaina, rekit täynnä ihanuuksia!Viimeiset sisustelut alkavat ja tiimikin on kasassa...Remonttireiskoina on toiminut mieheni, teinipoikamme ja exäni sekä ystäväperheen nuori vastavalmistunut raksamies...kiitos kuuluu heille ( eivät kyllä lue blogiani, heh )! Kaiken uurastamisen jälkeen lopputuloksen näkeminen on aina vaivanarvoista...Kaikki kynnelle kykenevät Pääsiäislomailijat täällä etelässä TERVETULOA AVAJAISIIN!
Lauantaina 30.3. siis klo 10-18. Os. Kirkkojärventie 3, Espoon Asema. Parkkipaikat on ilmaiset ja talon molemmissa päädyissä, helppo tulla Kehä III ja Turunväylältä!

Terkuin, PIA

3 kommenttia:

AnniK kirjoitti...

Kylläpä raksatiimisi on saanut kaunista aikaiseksi!
Innolla jo odottelen lauantaita :)

Maanvaiva kirjoitti...

Puodistasi tule Helsingin kaunein! Onnea!!

sara kirjoitti...

IHANALTA NÄYTTÄÄ !!