www.bypias.com

www.bypias.com

30. maaliskuuta 2013

EVITA


Shopin avajaiset, ENÄÄ MUUTAMA TUNTI! Ja sitten illalla skoolaamme mieheni kanssa, kolmen viikon remppa-raatamisen päätyttyä...ou,jee! Pääsiäispyhinä aion lukea loppuun Evita-lehden, jonka sivuilta löytyi tutunnäköinen mainos!Aion myös ulkoilla pitkiä lenkkejä koirien kanssa auringonpaisteessa ja olla vaan, nukkua aamulla pitkään ja levätä...antaan luovien ajatusten virrata. Mielessäni on jo turkoosinkirkas meri, sillä suuntaamme minilomalle huhtikuussa Kroatiaan mukanani matkalaukulliset BY PIA´S pellavavaatteita kuvattavaksi rantakallioilla, vanhan kaupungin kujilla!
Uskomaton määrä pellavacapreja/mekkoja ja muita BY PIA´S  ihanuuksia on tälläkin hetkellä lomalaisilla etelän auringossa päällä...Puodissa on kaunista ja kaikki valmiina! Olen tyytyväinen...Terkuin, PIA
5 kommenttia:

bellagio kirjoitti...

Tulossa ollaan tänään, ihkuu <3

katariina kirjoitti...

Onnea avajaisten johdosta:)

Ihana maa, Kroatia!

Jutta kirjoitti...

Split on ihan upea kaupunki. Super.

Ostin kahdet housut ja huivin tänään. Ihana putiikki, hyvä tunnelma.

Onnea Pia! Toiset unelmoivat ikänsä, harvat myös toteuttavat unelmansa.

Nähdään keltaisessa somassa talossa!

sari kirjoitti...

Pääsiäislepoa ja hyvää matkaa!Olen itse lähdössä 15.4 Toscanan seudulle ja nyt jännitän,että ehtiikö ompelimo saada minulle pellavacaprit matkaan mukaan.Toiveissa on,Nää pellavat(nytkin tunikamekko päällä,suklaanruskeana)on ihan ykkösiä matkalla ja pidoissa ja pesuissa todellakin paranee.Aurinkoa,valoa!

monica sundvik kirjoitti...

Onnea! Tuntuu varmaan ihanalta kun urakka on ohi.
Monica blogista MINA TVÅ HEM