www.bypias.com

www.bypias.com

31. maaliskuuta 2013

IHANA KIITOS!


KIITOS-IHANILLE PUODIN ENKELEILLE! VAS. JONNA JA OIK. RIITTA
KIITOS-IHANILLE NAISILLE JOTKA MATKASIVAT KAUKAA JA LÄHELTÄ AVAJAISIIMME!
Oli ilo tavata teitä ja jakaa kanssanne avajaispäivän hurlumhei-tunnelmaa mahtavien sovittajaisten kera...Skumpat on skoolattu ja uusi liike otettu käyttöön! Hässäkkä oli aikaajoin hurjakin, kun sovituskoppeihin oli jonoa ja kassalla maksupäätteet aamusta "pykivät" ja nätit kassit loppui kesken, mutta kaikesta selvittiin huumorilla. Pyrimme kaikkia huomioimaan, auttamaan sovituksissa, makutuomaroida ja etsimään "sitä oikeaa" päällepantavaa. Keltaisesta puutalosta poistui tyytyväisennäköisiä naisia aurinkoiseen päivään ja se lämmitti mieltämme. Kiitoksia myös kaikille Teille kommentoijille siellä kaukana, olette olleet hengessä mukana ja verkkokaupan tilaajina. Tervetuloa tänne etelään vaikka sitten kesälomilla pistäytymään!PEKKA JA HANNELE, KESKELLÄ MINÄ PIA
SHOPin sisustusnurkka näin kaunis ja levollinen! Moni oli matkalla pistäytymään myös Espoon Ikeassa, jonne linnuntietä matkaa vain n. 1 km.Uunituoreita uutuuksia saapui ompelimosta ja kuvailen niitä huomenissa verkkokauppaa varten, jotta näette siten kaikki mitä tullut...päättömällä daamilla ihana yhdistelmä mielestäni! Ja siinäkin pari uutuutta verkkokauppaan tulossa!Liikkeen tunnelma on kodikas, ulkona on urbaani kaupunki mutta sisääntullessa onkin aivan toinen maailma...
Kiitos ihanista kukista ja korteista, olen aivan häkeltynyt kuinka huomaavaisia olitte...Tiistaista lähtien Keltaisen Makasiinin BY PIA´S Pellava-SHOP on sitten auki virallisesti TI-PE klo 10-18, TO 19 asti ja LA 10-14. Os. Kirkkojärventie 3, Espoon keskus (Asema)
Verkkokauppa palvelee online 24h!
Seuraavaksi esittelen teille uusia BY PIA´S jälleenmyyjiä eri paikkakunnilta...BY PIA´S New Shop is open! Old yellow wooden house loaded with lovely linen fashion and home-textiles...Sun is shining here in Finland and snow is smelting, finally spring has started!

Terkuin, PIA

9 kommenttia:

Ainosofia kirjoitti...

ONNEA ONNEA!!!

Hemma hos Ingeborg kirjoitti...

Onnea..täytyypi tästä naapurikaupungista tulla käymään.

Katja kirjoitti...

Moi!

Onnea!!!
Uusimmassa kotivinkissä oli myös tähtitunikasta kuva.

Hammi kirjoitti...

Ihanat onnentoivotukset täältä <3! Kauniita kuvia uudesta liikkeestä ja avajaistunnelmista.

BY PIA`S kirjoitti...

Hei!
Kiitos, kiitos onnentoivotuksista! Täytyypi kiirehtiä ostamaan Kotivinkki...T. PIA

bellagio kirjoitti...

Onnea!! Oli ihana käydä, upea liike kertakaikkiaan.

bellagio kirjoitti...

ps. valkoinen liivi on niin ihana, etten voi lakata peilailemasta itseäni...vielä kun saan valkoisen mekon ja caprit, huoh!

AnniK kirjoitti...

Kiva oli käydä. Puotisi on todella suloinen ja täynnä ihania houkutuksia. Täytyykin poiketa piakkoin uudelleen :)

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa Naiset!
Mahtavaa naisenergiaa, kiva nähdä tuttuja kasvoja ja uusiakin...kiitos kannustuksestanne! T. PIA