www.bypias.com

www.bypias.com

19. maaliskuuta 2013

SOMETHING NEW - AGAIN...Yöpostaus...ei paljoa jaksa, mutta tänään napsittiin taas parisataa kuvaa uutuuksista ja olemassa olevista!
Yhdistelmiä keksimme taas kymmeniä joissa viihtyä keväisellä ja kesäisellä baanalla...Nämä ihanat neuletunikat ovat tulossa kolmessa eri värissä: valkoinen, beige ja vaaleanharmaa.
Ne saapuvat Italiasta ja sopivat soooo ihanasti pellavatunikoiden ja olkainmekkojen hartioille lämmittämään...malli on sama kuin talven alpakka-neuletunikoissa, jotka oli ihan succee!
ONE SIZE-fits for all...Mallin asu-kokonaisuus löytyy verkkokaupasta, pyrimme ihan pian päivittämään neuletunikat sivuille ja myyntiin...Niiden hinnaksi tulee 89,- Valkoisia CALOUn kenkiäkin saapui juuri, voitte tiedustella kokoja!
Päivät on mennyt kuin huumassa, viikonloput Makasiinia rempatessa. Uusi työntekijäkin on ollut toiveena, tarvitsemme uuteen Makasiini-myymälään näpsäkän aikuisen naisen joka osaa BY PIA´S malliston kuin vettä vaan ja innokkaasti palvelee sekä auttaa teille parhaimmat asut! Taidamme olla löytäneet etsimämme...
Nyt vihdoin pehkuihin, toivottavasti aamulla on taas aurinkoinen keväinen päivä edessä!

Terkuin, PIA

5 kommenttia:

Hammi kirjoitti...

Kauniita yhdistelyjä!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kaunis neule!!!

Merja K kirjoitti...

Voi nainen sinun kanssa, mihin aikoihin oikein postailet :) Tsemppihalit!

katariina kirjoitti...

Kivan näköistä:)
Itse täällä olen niin tyytyväisenä musta tähtitunika päällä ja tähtihuivi kaulassa, ihailijoita olen saanut heti aamusta!

BY PIA`S kirjoitti...

Hei Naiset!

Kiitos ihanista kommenteistanne, oon niin sanaton...Katariina, ihana kuulla että olet tyytyväinen ja saanut huomiotakin, hih! T. PIA