www.bypias.com

www.bypias.com

4. maaliskuuta 2013

VANHAN MAKASIININ UUSI LIFE...


Vanha Makasiini on saanut viikonlopun aikana yllensä valkoisen maalin, koko perhe on teinit mukaanluettuna ollut maalisutien kanssa hommissa. Talovanhus ei vielä tiedäkään kuinka hienoksi hänet laitetaan,-)
Vaikka maalauksessa meinasi minulla jo usko loppua, niin mielikuvalla valmiista jaksaa vaikka loputtomiin...
Ensimmäiset naisporukat on keväälle jo varattu Private Shopping-iltoihin kera viinimaistajaisten ja maaliskuun aikana on tarkoitus avata liike näyttävästi SEASON SALES-YSTÄVÄMYYNNILLÄ! Tarkennan päivämäärät piakkoin, olkaa linjoilla...

Nämä ihanat OXXOn korut saapuivat juuri verkkokauppaan ja osa niistä matkaa Hesan myymälään myös!
Uuteen Design BY PIA´S Makasiini-Shoppiin on tulossa siis mahtava valikoima Pellavavaatteita, Kodin pellavatekstiilit, koruja, huiveja, korikasseja, Calou-kenkiä jne...
UUTUUTENA aloitamme myös BY PIA´S Pellavakankaiden myynnin metreittäin! Kyseessä siis täyden palvelun konsepti kaikille Pellava-faneille! Aukioloajat tulevat olemaan n. ti-pe 10-18 ja la 10-14, torstai-iltaisin 19 asti!
Vanha juna-aseman Makasiini on varmasti yksi Espoon vanhimpia rakennuksia, ulkopuolelta rappioromanttinen keskellä urbaania kaupunkia. Maailman helpoin tulla, alle 2 km Espoon Ikealta, kehä III ja Turunväylältä. Juna-asema 15m ja bussipysäkit 5m! Keltainen tupa, jonka ikkunoista tulvii kutsuvasti valo!
Remppaterkuin, PIA

3 kommenttia:

mimon mami kirjoitti...

Kiva, kun tulette noin lähelle. Onko sama talo, jossa on ollut käsityöjuttuja vai se toinen?

Pia kirjoitti...

Heips!
Just se ent. Lahjatupa, joka oli käsityöläisten ylläpitämä...

Terkuin, PIA

Janica kirjoitti...

Olen alkanut tehdä edustajan töitä ja edustaja tietenkin pukeutuu business tyylisesti. Voisitko kertoa mitä kokonaisuuksia tekisit pellavavaatteistasi business tyylillä? Postaus aiheesta kuvien kera olisi kiva juttu, mutta tiedän, että sinulla on kiireitä ja aikaa ei välttämättä siihen ole, mutta jos edes sanoin saisin vinkkejä, olisin todella kiitollinen :)