www.bypias.com

www.bypias.com

8. maaliskuuta 2013

BEHIND THE SCENES...


BY PIA´S malliston kuvauksissa on meillä aina niiiin hauskaa...arvaatte vaan; ihanan inspiroivia pukuleikkejä, stailaamista, kaunistamista, poseeraamisen hulluttelua, juttua miehistä, jenkkakahvoista, lapsista, shoppailusta jne...ei juurikaan liian totisenmakuista touhua!


Toistaiseksi minä, Pia: kuvaan, stailaan ja somistan itse. Tulevaisuudessa kohta ammattilaiset kenties!
Mutta kun tykkään tästä niin kovasti...Suvimarjan Lifestyle-Navetassa on ihana pukeutumishuone, jossa valikoima eri merkkejä...
Jonna sujahti BY PIA´S Pellava-maximekkoon, joka on niin ihana päällä ja mielestäni todella onnistunut malli!Pellavavaatteisiini voit yhdistää niin monia juttuja, ostin Suvimarjalta pienen farkkutakin jonka jo näen silmissäni kesällä tämän mekon päällä ja korikassi kädessä, sandaalit, Calout tai ballerinat, huoh!
Tästä mekosta saa täysin juhla-asun, kun laittaa korkokengät ja vaikka huivin hartioille...pikkulaukku käteen!Jonna kokeilee Creamin liiviä....


Ihanaa kesää odotellessa!Terkuin, PIA

2 kommenttia:

Hammi kirjoitti...

Kauniita kuvia! Ja Pia, todellakin näkee, että tykkäät työstäsi ja teet sitä täydellä sydämellä! Bloggauksesta pääsee mainiosti tunnelmaan ja tuntuu kuin olisin itsekin saanut olla paikan päällä kuvauksissa :).

Suvi-Marja Siljander kirjoitti...

Kyllä hymyilyttää vieläkin kun katsoin noita kuvia. Oli kyllä kiva päivä kuvaus assarina, kiitos :) Hyvää viikonloppua!