www.bypias.com

www.bypias.com

24. marraskuuta 2013

1 YEAR BIRTHDAY!

BY PIA´S TÄYTTÄÄ KOHTA 1-VUOTTA! Todellakin huikea vuosi takana, KIITOS siitä kuuluu kaikille asiakkaille, työntekijöille, perheelleni, jälleenmyyjille, ystäville, tukijoille=lähipiiri, mentoreilleni ja ihanille malleille! Olen saanut NIIIN paljon apua, törmännyt ihmisiin jotka ovat yhtyneet luovaan innostukseeni ja iloinneet vilpittömästi kanssani...
"Kaunista, kestävää ja käytännöllistä" on mottoni, jolla tiivistän BY PIA´S malliston ideologian! Ja sillä linjalla jatketaan...luvassa on ensi vuodelle tyttömäisen iätöntä, ajatonta raikkautta! Miehet ja lapsetkin saadaan mukaan, ensin tulee mallisto pikkuisille ja sitten kesäksi myös miehillemme!


BY PIA´S mallistoa myy n. 50 jälleenmyyjää ympäri Suomen, sisustus, lifestyle ja muotiputiikkeja. Kiitos kauppiaille ja upealle myyntitiimillemme! Sekä tietysti korvaamattomille ompelija-artesaaneille, jotka kaiken saavat aikaan. Laatu on valttikorttimme, olen ollut onnekas ja törmännyt alansa osaajiin ja luotettaviin, ammattiylpeisiin ihmisiin...Tämä upea mallimme Donna on ollut alusta asti mukana, kuvausreissumme ovat olleet unohtumattomia kokemuksia. Kauniimpaa, aikuista naista ei vaatteilleni malliksi voisi toivoa...


NYT OLKAA TARKKANA! Sillä 1-V. synttäreitä juhlitaan ihan kohta, marraskuun lopussa alkaa JUHLAVIIKKO. Verkkokaupassa ja myymälässämme huikeita yllätyksiä koko viikon ajan! Julkistamme pian lisää niiden sisällöstä.
Laittakaapa myös kalenteriinne merkintä BY PIA´S JOULUMARKKINAT Espoon makasiinimyymälässä ja Showroomilla Avoimet ovet SU 15.12.!

Terkuin, PIA10 kommenttia:

monica sundvik kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle!
Omistan 3 tunikaa ja kahdet housut, muita vaatteita en haluaisi käyttääkään, ne ovat niiin ihanat.
Monica blogista MINA TVÅ HEM

Riitta kirjoitti...

ONNEA ♥

Ericas Vita Drömmar ♥ kirjoitti...

Oikein paljon Onnea 1-vuotiaalle <3

BY PIA`S kirjoitti...

Hei!
Kiitos onnitteluista kovasti! Monica: pellava on materiaalina niin perfect että siihen jää koukkuun...ei meinaa kelvata laittaa mitää polyesterii sen jälkeen T. PIA

Maanvaiva kirjoitti...

Oih, onko siitä vuosi.. Mulla on taas sellainen tunne, et By Pia's on ollut toosi kauan olemassa. :)
Onnea!!!

Tuire kirjoitti...

Onnea! Ihanat kuvat ja postaus! Olet saanut niin paljon vuodessa aikaiseksi, että minustakin on vaikea uskoa, että vain vuosi on kulunut. :)

Donna kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle :) <3

Jutta kirjoitti...

Onnea Pia! Olet tehnyt unelmastasi totta - upeaa!
Monet vaatteet ja huivit ovat kiertäneet maailmaa, nyt parhaillaan täällä Miami South Beachillä. Pellavaa ei voita mikään.

Nuppu Home kirjoitti...

Valtavat onnittelut saavutukseksi johdosta. Mikä upea vuoden mittainen tie takana ja mitä kaikkea sinulla onkaan vielä edessä. Sinulle vain taivas on rajana!

Rouva V kirjoitti...

Onnea! <3