www.bypias.com

www.bypias.com

2. marraskuuta 2013

LAZY DAYS...

Virittäydyin tunnelmalliseen kotiviikonloppuun, lehtihyllystä mukaan tarttui sisustuslehtiä joiden tutkiminen herättää inspiraatiot...Juuri uunista tullut prototyyppi BY PIA´S kietaisupaita päälläni tuntuu niin hyvältä. että innostuin näihin kuvauspuuhiin!

Kynttilät ja kukat luovat estetiikkaa muuten harmaaseen päivään. Sateen ropistessa, on tunnelma lasiterassillamme mahtava...Kotimme tyyli on sekoitus luonnonläheisiä värejä, valkoista, puuta ja kontrastia luomassa pienin ripauksin mustaa. Pellava luonnollisesti tekstiileissä pääroolissa...


Vastasin tänään erittäin kivaan asiakaspuheluun, josta sain palautetta, ehdotuksia ja toivomuksia vaatteiden suunnitteluun. Monet hyvät ideat ovat lähtöisin teiltä naisilta kuulemistani toivomuksista. Jälleen se johti uuden BY PIA´S vaatteen syntyyn! Olen tosi tyytyväinen tähän ajattoman klassiseen kietaisupaitaan, jonka suloiset frillat kruunaavat siitä BY PIA´S vaatteen. Tässä yläosassa on mielestäni parasta se, että se piilottaa pömppömahani loistavasti. Vyötäröni on kadonnut valitettavasti ja itsekriittisesti pyrin nyt korostamaan vartaloni parhaimpia puolia ja piilottamaan huonot. Näillä mennään...mutta onneksi löytyy keinot!

Kotiterkuin, PIA

2 kommenttia:

Anja H kirjoitti...

Ihana kietaisupaita ja muutenkin kiva fiilis kuvissa!

Nuppu Home kirjoitti...

Kylläpä teillä on kaunista kotona. Siis mä niin niin haluun noi raidalliset pussilakanta ja tyynyliinat :-)