www.bypias.com

www.bypias.com

18. marraskuuta 2013

DESIGNERS HOME & WORK

Olenkohan onnekkain tyttö maan päällä? ainakin miljoonien muidenkin joukossa...nimittäin elän unelmaani-työn saralla ainakin! Sillä kaikkihan me tiedämme, että elämä on palapeli, joka muodostuu monista palasista. Kaikki palat eivät suo iloa, onnea mutta olen jo kauan sitten oivaltanut, että juuri onnen ja ilon palasista on otettava kaikki irti! Vai mitä...?
Lapsena lempileikkini oli KAUPPA, jonka kaupantäti ja omistaja olin. Olin jo silloin tarkka kuinka kaupan hyllyt somistettaisiin,-) Leikkeihini kuului myös loputon barbien kampausten ja juhlavaatteiden tuunaus sekä prinsessojen piirtäminen. Haaveammattini olivat lentoemäntä, muotisuunnittelija ja sitten minusta tulikin kampaaja. Nämä tyypilliset pikkutyttöjen haaveet...mutta ympyrä on kohdallani sulkeutunut! Elämä on antanut paljon hyvää; ei rikkautta, mutta rakkautta ja sitkeyttä ponnistaa ylös ja uskallusta toteuttaa haaveitaan oman rakkaan perheeni tuella.
Näin ollen haluan suunnitella HYVÄNOLON-tuotteita, sellaisia jotka tuntuvat ja näyttävät hyvältä! Ja uskon, että hyväolo myös näkyy työssäni, sillä en ole joutunut tinkimään eettisistä arvoistani; kaunista, kestävää ja käytännöllistä! Lähituotanto, reilun kaupan meininki tuotannossa ja ekologiset materiaalit...bisnes ei ole jyrännyt inhimillisyyttä ja niin toivoisin kaiken jatkuvan...


Suurin kiitos kuuluu kuitenkin teille kaikille naisille, asiakkaille! Kiitos tuestanne! Olen juuri saanut käsiini uunituoreen BY PIA´S kodin sisustustekstiili-malliston, jollaisesta olen haaveillut. Haluan tuotteiden olevan sellaisia, johon ei kyllästy vaan kulkee mukanasi vuodesta toiseen ja kodista uuteen. Kulutus-tuotteita, jotka kestävät trendien vaihtelua sisustuksessa ja jonka pehmeydestä, viileydestä koko perhekin nauttii!


Ja sitten nukkumaan kutsuvaan pehmeyteen! Terkuin, PIA

Maybe I am the luckiest girl on earth-at least I think so!? This amazing collection of linen clothes and home textiles is my job! What an inspiration...

2 kommenttia:

Nuppu Home kirjoitti...

Ihanan tunnelmallisia kuvia ja kaunista onnellisen naisen tekstiä. Tätäkin postaustasi oli kiva lukea ja siitä tuli hyvä mieli. Minä ja Nuppu lämmitellään just takkatulen ääressä. Meillä on jostain syystä lämpöpatterit kylmänä koko as Oy:ssä, hrrrrr. No, tuli ja hauva lämmittävät minua vilukissaa.

sallu kirjoitti...

Hei! Monessa postauksessasi olen ihastellut seinällä olevaa puista?taulua. Mitähän sellaisia saa ostettua?