www.bypias.com

www.bypias.com

7. marraskuuta 2013

PARTY SEASON WELCOME
Kuinka kaunis ja kuulas syksyinen aamu, pitkästä aikaan auringonvalon siivittämä! Sain kunnian päästä kuvaamaan ja stailaamaan ihanan Tuiren kodissa pellavaisia juhla-asujamme BY PIA´S tyyliin. Malleina pääroolissa ovat "oman elämänsä kaunottaret" blogisiskokset Merja http://kasperiina.blogspot.fi/ ja Tuire http://kuulastajakepeaa.blogspot.fi/. Aikuiset naiset ja äidit, jotka rohkeina mutta jännittyneinä heittäytyivät upeasti poseeraamaan. Tuiren koti on kuin karkki; ulkokuori vaaleanpunaisessa puutalossa herättää vastustamattoman uteliaisuuden ja sisältö täyttää odotukset. Rauhallinen vaaleus, naisellinen herkkyys ja kauniit pienet yksityiskohdat kruunaavat täydellisen tunnelman!


Merjalla päällä huikea Luxus-pusero vaaleanharmaana ja pitkä pellavahame kuminauharypytyksellisellä jousto-vyötäröllä, joka ihanasti tukee vyötäröä. Luxus-puseroa ommellaan kaikissa kauden väreissä, selässä viekotteleva korsettinyöritys. Puseroa ja hametta valmistetaan koossa XS-XL.Pistimme siis pystyyn päiväpippalot ja koska loppuvuoden juhlasesongit lähestyvät, on tarkoitus esitellä BY PIA´S juhlamuotia! Kengät ja korut ovat naisten omia, mutta vaatteet löydät juuri nyt mallistostamme. Verkkokaupasta, Espoon mymälästämme tai jälleenmyyjiltä ympäri Suomen, voit katsoa verkkokaupastamme sinua lähinnä olevan jälleenmyyjän. Koska vaatteemme valmistetaan 100% pellavasta ja ateljee-tuotantona, on asujen saatavuus hetkittäin rajoituksellista, riippuen sesongista ja varastotilanteesta.
Niinpä kannattaa ennakoida ajoissa ja varautua tilaustuotteiden toimitusaikaan tilatessasi esim. juhla-asuja!


Tuirella oik. päällä tummanharmaa Donna-pellavamekko, ja hartioille sopii esim. pikkujouluihin puuhka tai huivi, bolero tai jakku. Donna-mekossa on ihanan painava rimssuhelma jolloin se laskeutuu täydellisesti. Saappaat sopivat Donna-mekon kanssa myös hyvin. Tällä hetkellä myymälässämme ja varastossa mekkoja juuri tässä värissä, maroon-ruskeana ja muutama musta.
Kepeää loppuviikkoa! Terkuin, PIA

1 kommentti:

Tuire kirjoitti...

Ihana postaus meidän superhauskasta päivästä, kiitos! Hyvä olo vaatteissasi näkyy kuvissakin. :)