www.bypias.com

www.bypias.com

23. marraskuuta 2013

ANTIQUE-WASHED LINEN
Mummolan pellava, muistattehan? Kymmenissä pesuissa, käytössä ja mankeloinnissa sileäksi pehminnyt...
Pitkällisen tuotekehittelyn seurauksena on aikaansaatu aito antiikki-pellavan tuntu BY PIA´S kodin mallistoon. Ei voida puhua ja verrata ns. "samana päivänäkään" markkinoilla oleviin muihin pellavatekstiilisarjoihin tätä äärimmäisen silkkistä ja laskeutuvaa pellavalaatua.


Rauhallisen maanläheinen värimaailma: natural, valkoinen ja harmaa. Ja vähäeleinen, ajaton lookki voidaan yhdistää helposti erilaisten kotien ja mökkien sisustuksiin. Myymälässämme asiakkaat hypistelevät, nuuhkivat hymy-kasvoillaan näitä hyvänolon-tekstiilejä! Ihania lahjatuotteita, joiden pehmeästä viileydestä nauttii koko perhe, lapsista aikuisiin. Pellava sopii ihoa vasten atoopikoille, allergisille ja jos kärsit esim. hikoilusta!
Pussilakanoita löytyy harmaa, valkoinen, liituraita (Pinstripe) ja harmaa/valkoraidallinen. Lakanat ovat saapumassa, niitä tulee harmaita ja valkoisia. Pussilakanaa on saatavilla myös tuplaleveänä...


Ruokailutilan kattaukseen eripituiset pöytäliinat, kaitaliinat, servietit ja tabletit kauniilla, vähäeleisellä helmikirjailulla.


Vohvelipyyhkeiden imukyky ja kuivuminen ihan omaa luokkaansa! Kodin mallistoa myynnissä verkkokaupassamme, BY PIA´S myymälässä Espoossa sekä lukuisissa sisustusliikkeissä ympäri Suomen. Löydät listan jälleenmyyjistämme verkkokaupan sivuilta.

Kuvien sisustusrekvisiitta ja ihanat taljat Lifestyle-myymälä Tiirinkosken tehdas, joka on myös BY PIA´S pellavamalliston jälleenmyyjä.

Viikonlopputerkuin, PIA

4 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Kauniit kuvat!

Maireanna kirjoitti...

Ihania! Mieli rauhoittuu kankkaitten värejä katsellessa.

Tiina kirjoitti...

Love it! ja noi vohvelipyyhkeet, noita on kyllä saatava. Ihania kaikki! ♥

BY PIA`S kirjoitti...

Kiitos Daamit! Olen kyllä itsekin hämilläni, kuinka upea tuntu niissä on...