www.bypias.com

www.bypias.com

8. marraskuuta 2013

THE LADIES...

Leidit pellavavaatteissaan kuvissa kuin karkit! Tuiren blogissa eräs kommentoija hehkutti, että kuvien myötä heräsi tarve laittautua kauniiksi juhliin...no sitähän tässä fiilistellään. Yhdistelemällä BY PIA´S pellavavaatteita syntyy niin monenlaisia lookkeja arkeen ja juhlaan. Tiivis ja pehmeä pellava on rento ja iholle hyvä päällä, kangas jota ei tarvitse varoa heikkouden tai likaantumisen takia. Pellavassa ja villassa on likaahylkivä pinta, josta esim. tahrat lähtevät pesussa hyvin pois. Juhlapukeutumisen A ja O on hyvä fiilis, helppo ja mukava olo! Kuvassa yllä Merjalla pitkä Pellavahame ja Luxus-Liivitoppi, Maroon-värisenä. Alla musta ONE SIZE Pitsihelmainen viskoosi-paita. Oikealla Tuirella Pellavahame röyhelöillä, kummassakin hameessa joustava kuminauhavyötärö. Tuirella yläosana Butterfly-paita, josta kevätmallistoon tulossa myös mekko. Pikkukassi pellavaa on kätevä olalla kännykälle ja pikkutavaralla ja kulkee harmittomasti mukana vaikka tanssilattialla...Kaikki kuvien asut BY PIA´S verkkokaupasta, Espoon myymälästämme ja lukuisilta jälleenmyyjiltä ympäri Suomen.


Pitkä Liivijakku BY PIA´S herättää kuningatar-fiiliksen kantajalleen. Seksikäs korsettinyöritys selässä on nerokas mahdollistamaan vyötärön säätöä. Sopii erittäin hyvin myös muodokkaalle naisvartalolle! Alle voi laittaa eri-hihallisia paitoja vuodenaikojen mukaan!
Leidit vaihtoivat housulookkiin! Tuirella oik. saapashousuiksi ristimämme Body Shape-housut, joista on tehty capri-pituinen versio tähän vuodenaikaan sopimaan saappaiden kanssa. Merjalla vas. Jenny-pellavapaita raglahihoilla, joka juhlava mustana. Kaunis koru tai huivi kaulaan ja jalkaan strechit korkkareilla! Kaikki vaatteet löytyvät BY PIA´S mallistosta tyylikkäissä ja hillityissä väreissä.

Ihanaa viikonloppua! Terkuin, PIA

1 kommentti:

Pieni Lintu kirjoitti...

Upeita kuvia, upeita malleja ja vaatteita. :)