www.bypias.com

www.bypias.com

29. maaliskuuta 2012

COLORS!


Viikko alkanut kivasti pellavakassi-arvonnalla! Muistakaa osallistua...edellisessä postauksessa ohjeet. Nyt sitten nämä pellavatunika-mallistoni kesän rohkeat värit, joita valmistamme lyhyenä sekä pidempänä pellavatunikoina. Ensimmäiseksi aurinkoa ja energiaa hehkuva ORANGE!
Oranssi korostaa ihanasti rusketusta, kuvassa myös ruotsalaiset rillit joissa lukulasivahvuudet ja sävysävyyn tunikan kanssa...


Kaunis violetti...


Kuvassa tunikat pinossa, väri-ilottelua....Itse kuulun puuterimaisten ja haalistuneiden sävyjen vakiokäyttäjäksi, pellava, musta, ruskea, luonnonvalkoinen ovat tunikoistani pidetyimmät mutta välillä tykkään räväyttää väreillä. Etenkin kesän ja rusketuksen edistyessä, sisälläni asuu pieni rokkimimmi! Kuvassa ei kaikkia värejä, loput värit löytyvät kun selailet helmi-maaliskuun aiempia postauksia.


Nämä kovasti halutut ruotsalaiset trendilasit löytyvät puodistani. Ruotsissa jo kaksi vuotta sitten KAIKILLA oli rillit, tällaiset paksut muovipokat joko mustana tai värillisenä. Kiinnitin huomiota, että nuorillakin pojilla ja tytöillä trendilasit...eikä varmasti ollut huononäköisyyden kanssa mitään tekemistä,-). Laseja piti tulla myös ilman vahvuuksia, olisin myynyt niitä jo ziljoonat MUTTA ne ovat Ruotsista täysin loppu valmistajalta, harmi! Mutta kuulin, että huhtikuun lopussa niitä olisi tulossa lisää...katsotaan, HUOH! Ilmoitan kyllä blogissani asiasta ja laseja varanneille erikseen vielä.


Ai niin, lasien hinta on 39,- ja mukaan kuuluu kotelo. Vahvuudet +1,0 -+3,0 asti puolikkaan välein.


Sitten lehmuksenvihreä tunika, hieman oliivista kirkkaampi sävy. Itselläni kuvassa päällä BABY BLUE-sävyinen vaaleansininen. Ihana farkku-caprien kanssa kesällä!


Sisustusrintamalla kotona hieman hiljaista, koiranpentu-arkea elellään mutta aivoriihi käynnissä!
Kesä ja mökkeily jo ajatuksissa...mutta sitä ennen vielä paljon kivaa luvassa työrintamalla. Keväinen ihana tapahtuma tulossa teille blogi-lukijolle perinteiseen tyyliin, siitä lisää tuonnenpana... Pellavamalliston kehittely täydessä vauhdissa, jippii! Samalla idealla mennään kuin tähänkin asti ja ammennan ideat malleihin puhtaasti omasta tarpeesta vaatekaappiini. Rakastan sifonkia ja röyhelöitä mutta arkivaatteeni pitää olla rentoja, mukavia, laadukkaita, helposti yhdisteltävissä eri tyyleihin, kerrospukeutumiseen ja jestas, ennenkaikkea sellaisia jolla saan piiloon makkarat, jenkkakahvat jne...Kuitenkin tärkeä kriteerini vaatteessa on se, että siinä on jotain "jujua" tiedättehän?
Pellava on kuulunut nuoresta pitäen lemppari-tekstiilimateriaalikseni, siinä on sitä jotain rouheutta ja elävää pintaa josta pidän...Ihania vinkkejä ja kehittely-ideoita olen saanut matkan varrella teiltä iloisilta pellavatunika BY PIA`S omistajilta. Huomaan, että samat tarpeet toistuvat meidän samanhenkisten pukeutujien suhteen ja pyrin pistämään korvan taakse nämä kallisarvoiset huomiot.
Terkuin, PIA

Bright colours! Sometimes I love to wear COLOURS, especially in summetime with a nice tan.
My everyday colours are very basic, natural linen, black, brown, soft white that I mix with a romantic style. My linen collection BY PIA`S is about wearing layers, romantic or simple style.

Ei kommentteja: