www.bypias.com

www.bypias.com

23. maaliskuuta 2012

KIRPPISTELYÄ....


Harmittaa... nimittäin se, että aikoinaan olen myynyt nämä tuolit joita oli 4 kpl. Aidon rujot, alkuperäisessä maalissaan kuluneet mutta tukevat tuolit ja NIIN ajanhenkeen sopivat. Teilläkin varmaan samoja kokemuksia??


Huoh, kaipaa teitä tuolikaunokaiset...olisitte sopineet sittenkin mökille! Huomenna pidän pitkästä aikaa puotini kiinni ja aloitan aamun kirppis-reissulla. Vien Akseli-kirppikselle pöytääni myyntiin lisää tavaraa ja ankara lajittelu kotona käynnissä nyt juuri...samalla ehdin kurkata tarjontaa tietty!


Puodissa ollut kiireinen viikko, pellavatunikoita on soviteltu ja postitettu. Ja tuossa ohessa on naiset saaneet hiuksiinsa uudet lookkinsa...Mustat pellavakassit loppuivat hetkellisesti jo alkuviikosta, kun hätäisimmät kiiruhtivat saamaan omansa. Ompelijalla täysi työ!Huomenna olisi tarkoitus kuvata lisää ylläri-ylläri PELLAVAA! Hannele ja Pekka toivat myös satsin antiikki-tilpehööriä puotiin kirppismyyntiin sekä valkoisen, kauniin pyöreän pöydän. Yritän kuvata ensitilassa niitäkin teille nähtäväksi...Aurinkoista viikonloppua! Terkuin, PIA

3 kommenttia:

Maanvaiva kirjoitti...

Tiedän tunteen. Mulla oli joskus ikivanha peili. peilipinta oli todella kivasti patinoitunut.. ja ne kehykset.. hohhooo..
JA MÄ MYIN SEN! Mä en ainakaan anna koskaan itselleni anteeksi :))
Mutta mukavaa viikonloppua!

Pia kirjoitti...

Heippa!

Juu, suurta osaa kirppiksillä myytävistä aarteistaan ei kyllä TODELLAKAAN edes enää muista mutta, huomaan kun selailen näitä kuva-arkistojani niin juutun muutamiin kuviin haikeana haaveilemaan...
Ihanaa vkl sulle myös! T. PIA

akissfromthepast kirjoitti...

tuolit on kyllä ihanat, mutta mitään ei kannata harmitella. kuka tietää millaiset tuoli-ihanuudet odottavat kohta kulman takana? :)
mukavaa viikonloppua :)
akissfromthepast.blogspot.com