www.bypias.com

www.bypias.com

18. maaliskuuta 2012

SUNDAY AT HOME!


Ihana aurinko herätti minut sunnuntai-aamuun! Join aamuteetä talomme terassin suojaisalla seinustalla nauttien lämmöstä, lemppari teemukini on Jeanne D`arc Livingin suuri jumbokuppi.


Olin ihaillut aina Vaaleaa Unelmaa-Riikalla käydessäni heidän valkoisia keittiölaattoja ja ennen Joulua hänen miehensä Herra P ehti työkiireiltänsä meillekin laittamaan nuo ihanat laatat. Tämä ikkunaseinä oli tapettia, mutta nyt kiiltävää ja valkoisena hohtavaa laattaa, joka jatkuu välitila-laattoina myös.


Jouduin hieman kirkastamaan kuvia kuvankäsittelyohjelmalla ja puuosat näyttävät liian punertavilta...


Mutta haittaaks se??


E-kirjain on kiinnitetty laattoihin kaksipuolisella teipillä...


Kauniit kyntteliköt, nekin ostettu aikoinaan Riikalta...


Leikittelin hieman teksteillä kuviin...


Sitten kylppäriin; sain hienon suihkuverho-vinkin ihanalta Tarjalta. Hän kun oli bongannut jostain vanhasta JDL-Magazinesta tällaisen oikeasta kangasverhosta tehdyn suihkuverhon. Ompelutin kankaisen, valkoisen suihkuverhon toiselle puolelle kiinni. Helma jätettiin auki, jotta kosteus pääsee valumaan pois. Kaunis, toimii ihan kivasta...


Sitten työhuoneen hyllykön hallittu kaaos...


HUH, huomaan haaveilevani jo korkeakiiltoisesta ovellisesta kaapistosta...


Olkkarimme on ollut päättämättömyyteni keskiössä jo pitkään. Olen vaihtanut sohvia, nojatuoleja jne. hoh-hoijaa! Mutta ongelma ei taida olla pelkästään päässäni vaan yksinkertaisesti talomme olkkari on liian pieni, olen muutoin täysin tyytyväinen talomme toimivuuteen.


Tässä kuva alkuvuodelta...nurkassa näkyvä piironki on nyt myynnissä. Löydät siitä lisää kuvia ja hinnan edellisestä postauksesta. Laitan sen myyntiin Huutikseen 20.3.


Ja nyt pieni kurkkaus vaan, sillä sohva on vaihtunut juuri tummanruskeaksi.


Sohvapöytä on ostettu Hannelelta ja Pekalta Torpasta, tykkään siitä kovasti. Sohva on nyt kookkaampi divaanisohva, pyöreä pöytä passaa sen kanssa.Huomiseen! Ja aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille...Terkuin, PIA

What a sunny morning! Snow is smelting away with speed...welcome spring! I just enjoyed my morning sitting outside drinking tea. Some photos from our kitchen and living-room. Also chaos at the bookshelves of our guest-room, where I store all the white textiles. Have a nice new week!

1 kommentti:

KoivukujanRiikka kirjoitti...

Absolutely faboulus :)