www.bypias.com

www.bypias.com

4. maaliskuuta 2012

PINK BIRTHDAY!


OH LA-LA! Mitkä keijukais-synttärit aurinkoisena sunnuntaina! Suloinen kummityttömme täytti 2-vuotta ja saimme olla mukana kemuissa. Pöytä oli katettu juhlaan mutta huikein herkku oli tämä Muumi-kakku, jonka oli leiponut TIINA. Hänellä oma blogi, käykää ihmeessä katsomassa hänen leivonta-taideteoksiaan http://tiinankakut.blogspot.com/.


Poseeraukset uudessa asussa ujostutti hieman synttärisankaria ja pisti mietteliääksi...


Mutta isi onnistui houkuttelemaan hymyä huulille...


Lahjaksi oma talo, sisustaminen alkakoon...


Tiinan kakkublogista tuli nyt oma suosikkini. Muumikakun maku täytti odotukset, muumikoristeetkin hän oli muovannut itse, VAU! Maku oli suklainen, höystettynä kermavaahdolla ja mansikkamoussella...


Seuraavassa postauksessa lisää vaaleanpunaista...pellavamallisto on laajentunut jälleen! Esittelen teille ihanan pellavakassin, joita löytyy kohta sävysävyyn tunikoiden kanssa!

Terkuin, PIA

What a birthday! Dear, little Katariina experienced her 2nd bitrthday-party. We are glad to be her godparents, she is a true princess. Her aunt Tiina, had made this amazing Muumi-cake. I have never seen a cake like this, a masterpiece. And the taste...! Klick the link to her own blogg in first picture-text, you can see more cake-art...

4 kommenttia:

Marru kirjoitti...

Todellakin upea kakku ja suloinen synttärisankari :))

Titta kirjoitti...

Oi kuinka söpöt syntymäpäivät, niin ihanan kaunis kakku ja mikä ihana pikku keijukainen. onnittelut pienokaiselle :)

Jenni kirjoitti...

Ihania kuvia! :)
Mistä on tytön takana oleva tapetti? Näyttää hienolta:)
t. Jenni

Lettu kirjoitti...

Voiks olla tottakaan että joku osaa tehdä noin hienon kakun. Ihan mieletön. Ja pikku rimpsessa on tosi söpö. Onnea vaan !