www.bypias.com

www.bypias.com

13. maaliskuuta 2012

HAIR & BEAUTY !


Viikonloppuna Helsingissä vietettiin perinteiset Hair&Beauty-messut kauneusalan ammattilaisille. Osallistuin omalla osastolla toista kertaa tapahtumaan, myyntituotteinani pellavatunikat ja ruotsalaiset, mielettömät asuste-RILLIT lukulasivahvuuksilla! Kuvassa kanssani ihana ystäväni Jana, jonka kanssa jaoimme osaston ja hänellä myynnissä uniikkeja, kauniita pellava-asuja käsityöläisiltä Eestistä. Hän on avaamassa pian nettikaupan, Eesti Design. Kiitokset vielä Tarjalle, ihana myyjättäremme joka palveli ja hymyili alusta loppuun saakka!


Sisustaja-minä ei tyytynyt ihan kevyeen osaston stailaukseen vaan paikalle piti rakentaa ihan oikea Boutigue! Ja oli vaivannäön arvoista, niin paljon ihastuneita kommentteja saimme messuvierailta....


Pienen kurkkauksen ehdin seurata taitavia meikkaus/kampausnäytöksiä.


Naapuriosaston kaunotar kävi sovittamassa ihania rillejä!


Huiveja, koruja, laseja...huoh!


Ja ompelija oli hurruttanut tunikoita messuille yötäpäivää...


Iloisia naisporukoita kuohuviinillä, jota tarjoilimme...kippis!


Keväistä tunnelmaa!


Ja näyttäviä leidejä...


Väriä kevääseen ja kesään!


Jokin hulluus saa minut valtaansa, kun tulee lähdettyä näihin tapahtumiin. Vaikka päiviä huhkitaan yötäpäivää ennen messuja ja jälkeen, illalla messupäivän päätteeksi jalat huutaa hoosiannaa ja voisi kaatua sänkyyn nukkumaan. Mutta jotain maagista, kivaa?? Ihania kohtaamisia pirteiden ihmisten kanssa ja lisää kokemuksia, siinähän se,-)


Siellä linsiluteena, oma pellavatunikani päällä sekä asustelasit; kevään uutuusväri Mandariini.


Kiitos kaikille osastollamme vierailleille daameille ja mukaville naapuri-osastoille! Arvontaan osallistuneille selviää pellavatunikan voittaja tällä viikolla, julkaisen tiedon täällä Blogissani.
Pellavatunikoiden kevään värit on ommeltu ensi viikolla julkaisen paljon kuvia tunikoista, laseista, koruista, huiveista jne...


Terkkusin, PIA

2 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Wau, osastosi näyttää upealta! Ja samaa mieltä, että tapahtumissa on jotain "maagista". Tapahtuman jälkeen on sitä mieltä, ettei ikinä enää ja hetken kuluttua haluaa taas uudestaan :)

Kivaa tiistaipäivää!

Maanvaiva kirjoitti...

Noniin, ois vaan pitänyt mennä tonne messuille.. ei mul ollut hajuakaan, että siellä ois ollu noin kiva :)