www.bypias.com

www.bypias.com

17. maaliskuuta 2012

KAAPPI MYYNNISSÄ-FOR SALE!


                                                       MYYTY!
Olkkarissa tapahtuu...nimittäin järjestyksen vaihto ja tämä ihana, kookas antiikkikaappi ei enää mahdu! Ektorp-sohva on saanut myös uuden päällisen; tummanruskean. Pakko oli luovuttaa valkoisen sohvan idyllistä vähemmän arkaan väriin. Kaksi koiraa ja miesväki, ei toimi peitteet ja rievut valkoisen suojana.


Laitan kaapin pian myyntiin Huutonettiin, mutta jos täältä löytyisi joku innokas. Emme voi lähettää, vaan kyseessä olisi nouto Espoosta. Kaappi on kotoisin Billnäsistä Torpasta, jonka ystäväni osti. Oli kuulunut kuulemma torpan alkuperäiskalustoon. Samaa sarjaa minulla on pienempikin kaappi, joka jää meille. Kaappi on ollut välillä TV-kaappina poikien huoneessa, mutta valtaosin olkkarissa. Säilytystilaa vaikka kuinka, sillä kaappi aika korkea.


Kaappi on täyttä puuta ja todella painava, takaseinäkin on sellainen jykevä kirveellä veistetty. Sisällä yksi hylly ja muuten avointa tilaa. Tosiaan sisälle mahtui telkkari, kun oli pojilla huoneessa. Kauniita sorvauksia, olisikohan tyyliltään jotain talonpoikaista. Kauniit peiliovet ja olen kertaalleen maalannut kaapin kuluneen valkoiseksi. Kaappi on mitoiltaan korkea 120cm, syv. 50cm ja lev. 105cm. Täysin tukeva ja vahva mutta toisen ylälaatikon pohjalevy hieman tuppaa irtoamaan. Ihan helppo liimata/korjata. Hinta tällä komeudella olisi 300,-. Voit ottaa yhteyttä s-postilla tai soittaa, mikäli olet kiinnostunut.


Tässä hieman tunnelmallisia kuvia kodistamme, ennen koiranpennun tuloa kun matotkin vielä lattialla.


Pellavakassi By Pia`s, oma kassini johon mahtuu loistavasti iso ajanvarauskirjani sekä muuta mukavaa. Pellavakasseista alkaa arvonta alkuviikosta eräässä toisessa Blogissa, ilmoitan sitten...Kamerani tekee tuollaisen oudon varjostuksen kuvien keskelle, apua...mistähän johtuu?


Sitten puutarha/kukka-ihmisille arvuuteltavaksi tämän kasvin nimi?? Tuija, Sirkka + muut...? Sain sen naistenpäivänä lähjaksi Valkoista ja rustiikkia-Blogin Marikalta. Ihan mielettömän upea ilmestys, en ole koskaan ennen nähnyt moista...


Pellavatunika-rintamalta taas kohta uutisia, kevään uudet värit sekä lapsille omat tunikamekot...

Viikonlopputerkuin, PIA

A lovely antigue-closet for sale! I am changing furniture in our living room. Ikea sofa is getting dark brown covers, I had to give up the white sofa-dream. 2 dogs and males in my family, you know,-)
Linen bag is my own design-collection, I love it! It is made in black, natural and wanilla-white colours.The last picture is an interesting plant that I got from my friend, so beautiful!

3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Onpa ihana kaappi!:) Toivottavasti löytää tiensä hyvään kotiin uudelleen:)
Niin vaan minäkin haaveilen vaaleammasta sohvasta, mutta kun myin Askon Carolina sohvat (ihan samanlaiset kuin ektorp), jotka olivat beiget, niin ostettiin tummanharmaa kulmasohva. Nyt harmittaa, että tuli sohva myytyä, mutta toisaalta on tuo tumma paljon kätevämpi neljän lapsen ja pienen koiran kanssa:) Ehtiihän sitä sitten hankkia vaalean sohvan, kun lapset hiukan kasvaa:)
Aivan ihanan kukan olet saanut Marikalta, minäkin jään tähän odottelemaan, josko joku tietäisi sen nimen!:)
Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Emppu kirjoitti...

Aivan ihania pellavatunikoita olen täällä niin, niin monesti katsellut! Tuollainen pellavalaukku olisi kesäksi kiva. :)

Kuviin jäävistä varjostuksista kysäisin mieheltä (asia alkoi kiinnostaa itseänikin), joka sanoi sen johtuvan luultavimmin joko kameran objektiivin etulinssissä olevasta liasta/pölystä tai sitten kuvakennolla olevasta pölystä. Objektiivin etulinssi kannattaisi kuulemma ensin itse kokeilla puhdistaa LensPen- puhdistuskynällä, jollaisia saa esim. Prismasta. Jos puhdistaminen ei auta, niin silloin ongelma on ilmeisimmin kuvakennolla, joka pystytään puhdistamaan huollossa. Mies vielä vinkkasi, että kannattaa pyytää hinta-arviota, jottei huolto tule kameran hintaan nähden turhan suureksi.

Toivottavasti ongelma ratkeaa! :)

Pia kirjoitti...

Heippa!

Kiitos Heidi ja Emppu kannustuksesta. Tosiaan, tutkittuamme kameraani tarkemmin niin näyttäisi siltä, että linssin sisällä on jokin roska. Kyseessä on alle 200,- pokkari, jolla kuvaan. Ihan lempparini, saattaa olla aika vaihtaa järkkäriin, hui kun pelottaa osaako sitä sitten käyttääkään. Olen niin epätekninen...T. PIA