www.bypias.com

www.bypias.com

13. maaliskuuta 2012

KEVÄTTÄ RINNASSA!


Kuistin penkillä pirteät liljat loistavat keväistä iloa! Puodille saapunut kevään malliston tunikat By Pia`s uutuusväreineen. Sekä ihania koruja ja huiveja VÅGA:lta.


Ruotsissa asustelasit ovat IN, siellä rillejä käyttää niin nuoret kuin vanhemmatkin. Nuorille ilman vahvuuksia ja meille ikänäköisille sitten lukulasi-vahvuuksin. Nämä "karkkilasit" maksavat 39,-, mukaan kuuluu kotelo. Malli on basic-sopii kaikenkokoisille ja muotoisille kasvoille, kuvassa osa väreistä. Tällä hetkellä rillejä löytyy vahvuuksilla +1,0 / +1,5 /+2,0 / +2,5 ja 3. Joistain sävyistä osa vahvuuksista loppu. Lisää on tulossa Ruotsista ja myös ilman vahvuuksia...


Messuvieraat saivat osallistua Pellavatunika By Pia`s arvontaan ja oman tunikan itsellensä voitti Anne Rinta-Koski! ONNEA! Otapa Anne yhteyttä s-postiini....


Ensi viikon alussa olemme buukanneet Vaaleaa Unelmaa-Blogin Riikan kanssa tunikamalliston kuvauspäivän. Silloin ilmestyy blogiini runsaasti kuvia tunikoista, pellavakasseista, huiveista, vöistä, koruista jne...ARVONTAAKIN pukkaa myös - oiskohan pellavakassi palkintona kiva???


Pellavakasseja By Pia`s on kyselty kovasti, niiden hinta on 39,-. Pohjassa on irroitettava kovike ja kassin voi pestä koneessa. Tällä hetkellä väreinä löytyy musta, pellava ja wanilla-valkoinen.


Silmälasien kesäistä hehkua, VAU! Näillä saa peitettyä väsyneet silmäpussit ja luotua kasvoille energiaa...


Terkuin, PIA

My Springtime collection By Pia´s is perfect now; bright colours in glasses, scarfs and my own design tunigues in linen, and also linen bags that you can see in a picture. Next week you will see more fashion with lovely jewellery and leather-accessories from my shop. See you then!

6 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Voi mitä ihanuuksia ! noi vaaleenpunaset rillitkin on niin houkuttelevat :D
Tuleeko sulle noita kasseja vaaleenpunasena ?

Ruusa kirjoitti...

Tekis melkeen mieli räväyttää turkooseilla silmälaseilla, vaikken edes käytä laseja! ;D

Joskus täytyy yrittää päästä kokeilemaan tunikoitasi!

Sofia kirjoitti...

Ihanaa, että viimeinkin saat myyntiin laseja ilman vahvuuksia!!! Heti, kun nämä ihanuudet saapuvat putiikkiisi, niin infoa; tulen hakemaan useammat.

Elisa kirjoitti...

Samaa, kuin Sofia meinasin sanoa. Eli tosi kiva, että lasit ilman vahvuuksia tulossa, koska sulla on niin ihanan värisiä noi lasit. Lontoossa asuessani ostin parit (kun olivat jo muotia viime kesänä siellä), mutta ihan vaan ruskeat ja mustat. Ja nyt kovasti tekisi mieli noita värikkäitä! Eli toivottavasti tulevat pian, että pääsee ostoksille.

Pia kirjoitti...

Heippa!

Kiitos kommenteistanne! Kyllä pellavakasseja on tulossa vaaleanpunaisena heti kun saamme lisää baby pink-vaaleanpunaista pellavaa. Nuo lasit ovat valmistajalta kovasti loppu kokoajan, viime keväänä odotin puoli vuotta tilauserääni. Ilman vahvuuksia tulossa värikkäitä, kesää kohti mennään...T. PIA

Titta kirjoitti...

Ihania, ihania, ihania. pinkit lasit ja toi pinkki tunika...ihan herkkuja.