www.bypias.com

www.bypias.com

28. kesäkuuta 2012

ANGRY PIA!

BY PIA`S TUNIKA BABY BLUE, HARMAA PIKKUKASSI JA WANILLA-KASSI

Katsokaa ilmettä!!! Arvatkaa kenen piti lähteä isännän kanssa romanttiselle aurinkomatkalle Marbellaan ekaa kertaa kaksin sunnuntaina? Siis, ihan kaksin jota olimme haaveilleet jo vuosia...
Valitsemamme matkayhtiön varmaan arvaatte, HUOH!
Ei auta kuin sopeutua pettymykseen ja toivoa, että jonkun roposen saisi rahoista takaisin-jostain.
NO, anyway...loma kolkuttelee ovella ja matka vaihtui lähireissuun itään, jossa tapaan uusia yhteistyökumppaneita ja pääsen shoppaamaan pitsiä ja pellavaa, jee! Mielessäni muhii romanttinen tuunaus muutamiin BY PIA`S vaatteisiin...Palkitsin itseni uurastuksesta hankkimalla IPADin ja näinollen postauksia on odotettavissa lomallakin! Kohta taas uusia Tuubihuiveja mahtavan herkullisissa kesäisissä väreissä! Ja Facebookissa mahtava ARVONTA, vielä kerkeätte osallistua! Pellavamekon päivitin toiseen blogiini myyntiin, siellä hinnat jne...
Kohta ilmestyy sivuilleni linkit BY PIA`S malliston jälleenmyyjistä, joiden ihaniin kesäisiin Puoteihin eri puolilla Suomen  pääsette hipelöimään ja sovittamaan vaatteitani ihan livenä!

Terkuin, PIA

5 kommenttia:

Maanvaiva kirjoitti...

Voi Sullakin! Niin monella tutulla meni lomat mönkään. Kyllä varmaan ottaa päähän..

AnniK kirjoitti...

Harmi että lomasuunnitelmasi menivät uusiksi :(
Mukavaa ja nautinnollista kesälomaa kuitenkin sinulle toivottelen. Tästä ne säätkin varmaan muuttuvat parempaan suuntaan!

Suski kirjoitti...

Argh!! Joku vastuu pitäisi olla matkanjärjestäjilläkin. :((

Joko oot aloittanut syysmalliston suunnittelun. Joku pitkä tyköistuva pellavajakku vois olla aika ihana. :)
Eiks tässävaiheessa aina olla jo syysmalliston kimpussa? ;)))
-suski-

Bikke kirjoitti...

Ota lomaa lomasta vai miten se meni:) nokkela nainen keksii kyllä keinot ja uuden matkasuunnitelman .. Niin kuin tapahtuikin!

Merja K kirjoitti...

Hyvä ilme :) Kiitos kivasta puhelusta, tämä täti puhkuu täällä intoa! Palaamisiin ja kuten sanottu, ikinä ei tiedä, mitä hauskaa ilmaantuu tilalle, vaikka juuri nyt harmittaakin. Tsemppiä!